Error!

Mynte te te Chaplon Tea i dåse
Mynte te te Chaplon Tea i dåse
  • Økologisk
Mynte te te Chaplon Tea i dåse
Mynte te te Chaplon Tea i dåse

Chaplon Mynte Te - 160 gram dåse

Den traditionelle marrokanske mynte te, baseret på grøn og sort te, pebermynte og morgenfrue. En lækkerbidsken du ikke må snyde dig selv for.

11-20-29
På lager
119,00 kr.
Inkl. moms
Fås også som

Mængderabat
Antal Pris pr. stk Du sparer
3 110,00 kr. 27,00 kr.
9 100,00 kr. 171,00 kr.

Beskrivelse

Chaplon Mynte er en lækker blanding af grøn Sencha og sort Pekoe te, hvor der er tilsat aromatisk mynte og andre søde urter der tilsammen giver teen den helt rigtige smag.
Her får du en rigtig god te med masser af smag!

Mynte te er vældigt populært og udbredt i den arabiske verden. Særligt i Marokko, hvor der drikkes mynte te alle steder som et tegn på venskab og gæstfrihed.

Du kan nyde denne te både varm og kold. Den er perfekt til iste om sommeren, som du kan lave i mange forskellige varianter. Når mørket så falder på, og det er på tide at trække et tæppe over dig, så kan du hurtigt brygge en kop varm mynte te. Teen er også populær blandt gæster, så den er et godt valg at have på te hylden, også selvom du ikke selv er tedrikker.

Du skal bruge 1 teskefuld teblade til en kop te. Og bladene kan du bruge igen, op til 3 gange. Faktisk er kop nr 2 som regel den bedste. Lad teen trække i 3-5 minutter, så er den helt perfekt når du drikker den.

Ingredienser: Økologisk grøn Sencha te, økologisk sort Pekoe te - begge fra Sri Lanka, økologisk pebermynte, økologisk morgenfrue og naturlig aroma.

Produktoplysninger

Mærkning
Økologisk
Varianter
Grøn te
Sort te
Vægt
160 gram
Økologisk
Ja

Det her er også noget for dig

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)