PLINT Viskestykke Stripe, ice
PLINT Viskestykke Stripe, ice
PLINT Viskestykke Stripe, ice
PLINT Viskestykke Stripe, ice

Viskestykke Stripe, ice

Lækkert og flot blå-stribet viskestykke, i 100% bomuld. Passer til resten af tekstil-serien fra PLINT. Praktisk størrelse der passer ind alle steder.
Og så er det nemt at rengøre, da det tåler 60° i vaskemaskinen.

Mængderabat - Køb 3 stk. for kun 120,-

81-73-03
49,00 kr.
Inkl. moms

Antal Pris Du sparer
3 40,00 kr. 27,00 kr.

Beskrivelse

Lækkert lyseblåt viskestykke med fine mørkeblå striber, i forskellige bredder fra PLINT. Den blå farve og det fine mønster, gør at du ikke ser pletter på viskestykket, nær så meget som du vil gøre på lyse og hvide viskestykker. Viskestykket er af høj kvalitet og lavet i 100% bomuld, som tåler 60° i vaskemaskinen.

Det at have farverige viskestykker, giver et let farverigt udtryk i køkkenet. Du kan bruge dem til at 'peppe lidt op' men også til at bryde en stor, hvid overflade med.

Viskestykket kan også bruges til andet end at tørre service af med. Brug det i bunden af en brødkurv. Så forhindrer du både krummet i at komme ud over det hele, samtidig med at brødkurven ser lidt mere festlig ud.

Inden brug bør du:

For at give viskestykket den bedst tænkelig suge styrke, anbefales det at du først lægger viskestykket i blød i koldt vand i ca. 12 timer inden du vasker det. Derefter kan du gøre viskestykket blødere og give det endnu bedre sugeevne, ved at komme eddike i skyllevandet når du vasker det i stedet for skyllemiddel. Skyllemiddel lægger nemlig en hinde på fibrene i viskestykket, som forhindre det i at suge.

Materiale: 100% bomuld

Maskinvask: 60° grader 

Mål: Højde: 70 cm ; Bredde: 50 cm

Farve: Ice (blå)

Se alle vores viskestykker lige her

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Tåler
Vaskemaskine
Økologisk
Nej

Du vil eventuelt også synes om

Bedømmelse Anmeldelser (0)