Pakke med Prestige formalet kaffe og Wally and Whiz vingummi til dig der arbejder hjemme

Hjemmearbejde pakken - Kaffe

Forkæl dig selv eller dine medarbejdere, når der arbejdes hjemme! - Kaffe og sukker til hjernen

10-80-08
130,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Bliv forkælet med denne hjemmearbejde pakke, der kan bringe lidt kontor-stemning ind ved arbejdsbordet derhjemme.
Vi har sammensat en lille pakke bestående af en rigtig god kaffe og en æske vingummi fra Wally and Whiz. Så er der ikke nogen der går sukkerkolde mens de sidder derhjemme.

Prestige Rainforest fra Black Coffee Roasters er en skøn mellemristet kaffe, der passer godt til de fleste. Den er fyldig med noter af frugt og ristede mandler. Lækker luksus til den hjemmearbejdende. Og så er kaffen formalet, så det kræver ikke en kaffekværn at brygge denne skønne kaffe.
Der er 500 gram kaffe i posen.

Vingummierne fra Wally and Whiz kan spises af alle! De er veganske, fri for gluten, kunstige farvestoffer, kunstige sødestoffer og er lavet på rigtige råvarer. Der er altså dømt rendyrket luksus!
Der er 140 gram firkantede vingummier i praktisk æske. Æsken kan efterfølgende bruges til opbevaring.
Vi sørger for at finde en variant ud fra vores sortiment, har du et særligt ønske noterer du det blot i kommentarfeltet.

Skal du bestille denne pakke til flere? Put det antal i kurven du vil bestille og gennemfør ordren, så kontakter vi dig straks og får lavet en liste over alle modtagere. Vi sørger for at pakken bliver sendt direkte hjem til medarbejderen.

Produktoplysninger

Du vil eventuelt også synes om

Bedømmelse Anmeldelser (0)