Error!

Pakke med 20 blandede tebreve og Wally and Whiz vingummi til dig der arbejder hjemme

Hjemmearbejde pakken - Te

Forkæl dig selv eller dine medarbejdere, når der arbejdes hjemme! - Lækker te og sukker til hjernen

10-80-09
135,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Bliv forkælet med denne hjemmearbejde pakke, der kan bringe lidt kontor-stemning ind ved arbejdsbordet derhjemme.
Vi har sammensat en lille pakke bestående af 20 lækre tebreve og en æske vingummi fra Wally and Whiz. Så er der ikke nogen der går sukkerkolde mens de sidder derhjemme.

I pakken er der 20 blandede tebreve, mixet af vores store udvalg fra Chaplon TeaNUTE og Carstensens Tehandel. Der vil være noget for enhver smag. På den måde kan du nemt forkæle en medarbejder uden at kende deres præcise smag - eller lade dig selv overraske og afprøve nogle nye teer. Uanset hvad, så lover vi at der er dømt vaskeægte te-forkælelse i denne pakke!

Vingummierne fra Wally and Whiz kan spises af alle! De er veganske, fri for gluten, kunstige farvestoffer, kunstige sødestoffer og er lavet på rigtige råvarer. Der er altså dømt rendyrket luksus!
Der er 140 gram firkantede vingummier i praktisk æske. Æsken kan efterfølgende bruges til opbevaring.
Vi sørger for at finde en variant ud fra vores sortiment, har du et særligt ønske noterer du det blot i kommentarfeltet.

Skal du bestille denne pakke til flere? Put det antal i kurven du vil bestille og gennemfør ordren, så kontakter vi dig straks og får lavet en liste over alle modtagere. Vi sørger for at pakken bliver sendt direkte hjem til medarbejderen.

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)