Hurtig levering 30 dages returret Fri fragt på ordrer over 299,- Bestil inden kl 16 for levering i morgen Kundeservice: Tlf. 42421115Opret en kontoLog ind
2 kg af de bedste bønner fra NORU. Leveret så tit det passer dig

2 kg hele kaffebønner til døren

Varenr. KAF-B-ABB-2000
fra NORU
Med et kaffe-abonnement løber du aldrig tør for kaffe! Få leveret friske kaffebønner til døren - lige så tit du ønsker.
Hvor tit vil du modtage din kasse? Hver uge
DKK Pris: 310,- pr stk

Med et kaffe abonnement fra NORU løber du aldrig tør for kaffe! Vælg at få 2 kg friske, hele kaffebønner leveret lige til døren eller et afhentningssted nær dig - lige så tit du ønsker.

Er du ivrig kaffedrikker, og foretrækker du hele kaffebønner? Så er kaffe abonnementet med 2 kg hele kaffebønner noget for dig! Du får friske kaffebønner med posten så ofte, du ønsker det. Vælg blot ugedag, samt om du vil modtage kaffen ugentligt eller med flere uger imellem. Så bliver det ikke nemmere! 

Vi sørger for, at du får et forskelligt udvalg af kaffebønner med i dit kaffe abonnement. På den måde får du prøvet NORUs forskellige bønner, som alle er nøje udvalgt for deres gode kvalitet og smag.

Hvor længe holder 2 kg kaffe?

Det er naturligvis individuelt, hvor meget kaffe, vi hver især bruger, når vi laver kaffe. En tommelfingerregel er dog, at du kan lave 70-80 kopper kaffe per 500 gram kaffe. Det betyder, at du kan brygge omkring 32 hele kander kaffe, hver gang du modtager dine 2 kg hele kaffebønner.

Hurtig levering
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 299,-
Bestil inden kl 16 for levering i morgen
Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.

Kurven er tom

Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.