• Økologisk
Mountain Økologisk Kaffebønner - 1 kg

Mountain Økologisk - 1 kg

En lækker lystristet kvalitets kaffe, lavet af økologiske 100% Arabica kaffebønner. 

100-10-12
198,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Lækker økologisk kvalitetskaffe, der har masser af både fylde og syrlighed i smagen. En fyrig kaffe til dig, der vil have masser af smag i hver eneste kop velbrygget kaffe.

Økologisk fra Mountain Coffee er en skøn kvalitetskaffe med en intet mindre end imponerende fylde og dybde i smagen. Kaffebønnerne, der er 100% Arabica-kaffebønner, kommer fra Chiapas, som regnes for at være et af Mexicos absolut allerbedste områder for kaffedyrkning. Og ikke bare kommer kaffebønnerne fra netop dette område i Mexico - de er også dyrket på farme, som er omhyggeligt udvalgt, fordi de lever op til Mountain Coffees kvalitetskrav. Kaffebønnerne er økologisk dyrket - det betyder meget kort sagt, at de er dyrket uden anvendelse af kemiske sprøjtemidler, kunstgødning, kunstige farvestoffer, syntetiske aromastoffer og kunstige sødemidler.

Økologisk har en god fylde og syrlighed i smagen og en dejlig let og næsten sødlig duft, der breder sig over hele køkkenet, når du brygger denne skønne kaffe. Med Økologisk får du en super velafbalanceret og elegant kaffe, der egner sig lige godt til selvforkælelse i dagligdagen og til særlige gæster ved festlige lejligheder.

Økologisk fra Mountain Coffee er efter ristningen pakket i en vakuumpose med ventil, der gør, at bønnerne bevarer sin aroma igennem længere tid, hvis de i øvrigt opbevares korrekt.

Indhold: 1 kg kaffebønner
Bryggemetode: stempelkande, filterkaffe, espressokaffe.
Formalingsgrad: Hele kaffebønner
Ristning: Lys 
Smag: Stor fylde og syrlighed

Ristning: 2 af 5
Syrlighed: 4 af 5
Fylde: 4 af 5

Produktoplysninger

Mærkning
Økologisk
Bryggemetode
Stempelkande
Formalingsgrad
Hele Kaffebønner

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)