Stokes Tartare Sauce - 200 gram

Tartare Sauce - 200 gram

Med denne dejlige Tartare Sauce fra Stokes får du en helt suveræn og smagsrig kold sauce, som får englene til at synge! Her er tale om en virkelig delikat mayonaisebaseret kold sauce, som er beriget med skønne syltede sager og dejlige krydderier - og så går den helt fantastisk til de fleste former for grillet, kogt og ikke mindst friteret mad. 

95-123-14
48,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Tartare Sauce fra Stokes er en yderst delikat, skønt blød og cremet kold sauce, som er baseret på god rapsolie og pasteuriserede æg fra fritgående høns. Den er på helt klassisk vis krydret med lækre syltede drueagurker, skønne salte kapers, ikke-raffineret rørsukker, sennep og havsalt.

Med denne lækre kolde sauce fra Stokes får du det perfekte tilbehør til fisk - især til friteret fisk er den helt genial! Den smager også fantastisk sammen med eksempelvis stegt kylling, kold kogt kalvefilet og stegt roastbeef samt i delikate sandwiches. Og ikke mindst smager denne dejlige sauce - eller dip, om man vil - helt vidunderligt sammen med skaldyr! Servér den gerne til nykogte rejer, friskgrillet hummer eller jomfruhummere og sammen med kolde kogte krabbeklør - så får du en smagsoplevelse af de helt store. Det samme gør sig gældende, hvis du er til herlig hjemmelavet fish & chips - her er Tartare Sauce også et virkelig delikat og yderst velsmagende tilbehør.

Som det ses af ovenstående, kan en god Sauce Tartare, som denne i luksusudgave fra Stokes, bruges som tilbehør til mange forskellige retter. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad den kan serveres til. F.eks. kan denne kolde sauce også løfte noget så enkelt som en bagt kartoffel eller grillede grøntsager til helt nye højder, ligesom den vækker begejstring, når den sammen med en god salat serveres som erstatning for kogte kartofler og brun sauce til noget så enkelt og let at have med at gøre som nystegte frikadeller!

Denne dejlige kolde dip fra Stokes kan simpelthen ikke roses nok. Så prøv den!

Ingredienser

Rapsolie, pasteuriserede æg fra fritgående høns (10%), kapers (8%) (kapers, vand, hvidvinseddike, salt), syltede agurker (8%) (drueagurker, destilleret malteddike (fra byg), salt, vand, eddikesyre), spriteddike, ikke-raffineret rå rørsukker, havsalt, sennepsmel, sorbinsyre (konseveringsmiddel).

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi: 2546 KJ/619 Kcal
Protein: 15 g
Kulhydrater: 2,2 g Heraf sukkerarter: 1,6 g
Fedt: 66,8 g Heraf mættede fedtsyrer: 4,7 g
Kostfibre: 0 g
Salt: 1,9 g

Produktoplysninger

Du vil eventuelt også synes om

Bedømmelse Anmeldelser (2)