Error!

Fine Rose Port - 750 ml

Fine Rose Port - 75 cl

En lækker sød og lys rosé portvin, med god balance af sødme og friskhed.

OBS: Husk du skal være min. 18 år for at købe denne vare

107-108-03
149,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

OBS: Husk du skal være min. 18 år for at købe denne vare

Fine Rose Port fra Miguels, er en rigtig god kvalitets rosé portvin fra Portugal. Denne forførende rosé portvin er resultatet af en fantastisk blanding af røde og hvide druesorter, som giver dig en sød og frisk portvin, med en dejlig glat eftersmag. Fine Rose Port er rigtig god som dessertvin og har en smuk lyserød farve.  Server portvinen kold (ca. 6-8 grader).

Rose port er lavet ved at knuse og presse druerne, som er fermenteret ved meget lave temperaturer i stålfade. Når druerne har opnået den rette sødme, tilsættes Brandy (77%) for at stoppe alkoholiske gæringsproces som sker med det resterende sukker. For at skabe en rose port, skal gæringen ske ved lave temparaturer og har kun kontakt med drueskallerne i kort tid.

Denne fantastiske rosé portvin er rigtig god til vanilje is og søde jordbær, men kan også drikkes som drink med isterninger og en neutral tonic vand.

Type: Portvin
Årgang: NV 
Druer:
 Røde druer: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Roriz, Tinta Barroca. Hvide druer: Malvasia Fina, Rabigato, Códega Viosinho.
Land: Portugal
Størrelse: 750 ml
Alkohol: 19,5%

Du kan læse Miguels egen beskrivelse af produktet her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)