Danske Flag Bolcher, flowpacks - 100 stk fra Almuegaarden
Danske Flag Bolcher, flowpacks - 100 stk fra Almuegaarden
Danske Flag Bolcher, flowpacks - 100 stk fra Almuegaarden
Danske Flag Bolcher, flowpacks - 100 stk fra Almuegaarden

Danske Flag Bolcher, flowpacks - 100 stk

Almuegaarden
93-45-37

Søde bolcher fra Almuegaarden, som er lavet på kvalitetsvarer og som har fået en god dansk smag. Flag bolcher er gammeldags bolcher med en dejlig smag af rødgrød med fløde og med et fint dansk flag motiv på hver enkelt bolche. Her får du 100 flowpaks med 15 gram bolcher i hver pose - svarende til ca. 4 bolcher.

Læs mere om disse lækre danske bolcher længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du Danske Flag bolcher fra Almuegaarden, pakker i små flowpacks. Bolcherne er lækre og smagsfulde søde bolcher med et fint motiv på. Du får ca. 4-5 bolcher i hver pose. Bolcherne har fået tilsat den skønne danske smag af rødgrød med fløde, og på bolcherne finder du et fint dansk flag hjerte.

Med flag bolcher får du klassiske gode danske bolcher, hvor smagen er helt i højsædet. Bolcherne er lavet på gode råvarer og naturlige ingredienser. 

Idet bolcherne er pakket ind i små individuelle poser, kan du bruges til mange ting, hvor flere mennesker er i berøring med slikket. Bolcherne er blandt andet perfekte til virksomheder der ønsker at forkæle deres kunder eller personale med små godter eller på hoteller til de besøgende gæster. Bolcherne er også gode til dig der skal holde en stor fest - bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb mm. Her kan de både bruges som spiseligt pynt på bordet i fine skåle, i lækre goodiebags eller bare på tag-selv-slikbordet.

Bolcherne kommer i fine små pose, som skal mindske sammenklistrede bolcher.

Indhold: 100 stk x 15 gram

Produktoplysninger

Vægt
1500 gram
Sukkerfri
Nej

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)