Hario V60 Kaffeglas - 45 cl

V60 Kaffeglas - 45 cl

Hario
45-104-01

V60 kaffeglas er et stort varmeforstærket glas med dobbeltvæg. Glasset kan rumme hele 45 cl, og du kan nyde både varme og kolde drikkevare uden at mærke temperaturen på indholdet. Et praktisk og flot glas, med en flot bølget form som ligger godt i hånden. Kaffeglasset passer til alle Hario V&0-drippere, og du kan dermed brygge pour-over direkte i glasset. Læs mere om glasset længere nede på siden.

271,38 kr.

Beskrivelse

Med V60 Kaffeglas fra japanske Hario, får du et lækkert dobbeltægget glas som er perfekt til både kolde og varme drikkevare. Glassets to vægge gør at du sagtens kan holde på glasset selvom der er varme drikkevare i. Den bølgede form som glasset har fået, gør at det ligger rigtig godt i hånden og dermed er rart at drikke af, og så passer det ind i Hario's  V60 serie. 

Et praktisk og lækkert glas, som især er godt til dig der brygger pour-over kaffe med V60 kaffetragte fra Hario. Dette glas passer nemlig til alle Hario's V60 tragte, så du kan nemt placere tragten oven på glasset og brygge din pour-over kaffe direkte heri. Glasset kan indeholde hele 45 cl, så du kan lave en lækker stor kop og nyde. Du kan selvfølgelig også nyde varm te, kakao eller et iskoldt glas isvand i dette dobbeltægget glas. Find Hario's V60 kaffetragte her - de fås i flere flotte farver.

Indhold: 45 cl
Materiale: Varmeforstærket glas 

Mål
Bredde: 10 cm
Højde: 13,3 cm

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Nej
Kapacitet
450 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)