Milk Chocolate Chai Latte Bar fra Barú - 30 gram

Milk Chocolate Chai Latte Bar

BARÚ
55-40-17

Lækker velsmagende snackbar med skumfidus i midten og chai latte ganache - overtrukket med et tykt lag belgisk mælkechokolade.

Du kan spise denne snackbar når du er på farten eller som en lækker haps, når du lige har brug for en bid til din søde tand. Uanset anledningen, så bliver du næppe skuffet over denne bar fra BARÚ.

Beskrivelse

Milk Chocolate Chai Latte Bar fra Barú, er en stor og lækker sprød snackbar. Den er perfekt som fredagsslik eller til den lange biltur.

Den skønne bar er lavet så der inderst er den populære skumfidus. Herefter er der et lag med chai latte ganache, der smelter på tungen. Og yderst er hele herligheden overtrukket med et tykt lag mælkechokolade fra Belgien.
Er du fan af chai latte, så må du ikke gå glip af denne smagsoplevelse! Det er en lækker kombination, som BARÚ her har lavet til dig!

Ingredienser: 44% Marshmallow (glukose-fruktosesirup, sukker, vand, glukose, gelatine, majsstivelse, honning, malet vaniljestang, mælkesyre (surhedsregulerende middel)); 38% Mælkechokolade (sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, sojalecitin (emulgator), vanilje); 18% Chai Latte ganache (sukker, glukosesirup, sødmælkspulver, kondenseret mælk, kakaosmør, smørolie, sort te (0,2%), krydderier (0,2%), sojalecitin (emulgator), vanilje).

Allergener: Indeholder mælk, soja, hassel- og cashewnødder og kan indeholde spor af andre nødder og peanuts.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1848 KJ/439 Kcal
Fedt: 18.0 g
Heraf mættet fedt: 11.0 g
Kulhydrater: 65.0 g
Heraf sukkerarter: 61.0 g
Kostfibre: 0 g
Proteiner: 4.2 g
Salt: 0.11 g

Produktoplysninger

Vægt
30 gram
Vegansk
Nej
Sukkerfri
Nej
Laktosefri
Nej

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)