Påskevarer

Viser 1-21 af 21 element(er)

Påskevarer - alt til den dejlige højtid

Uanset om man fejrer påske som en religiøs højtid eller som en hyggelig og årligt tilbagevendende tradition, omfatter den for mange et par skønne fridage i familiens favn, hvor man marker forårets komme! Det er i påsken, vi pynter hjemmet med friske grene, gule tulipaner, små uldne får og masser - masser - af store og små skriggule påskekyllinger. Vi triller påskeæg, ordner haven og altankasserne (hvis solen ellers titter frem), og vi indkalder store og små til hyggelige påskefrokoster. Og så spiser vi lækre lammekøller og skidne æg - og drikker påskebryg og masser af god kaffe! Og vi giver børnene - og hinanden? - lækre påskeæg!

Kort sagt, så er påske for de fleste af os ensbetydende med hygge, glade forårsfarver, god mad og mange forventninger til en skøn sommer, som allerede står og vinker forude.

Påskeæg til små og store

Børnene skal naturligvis have deres påskeæg! Men hvorfor ikke også give de voksne påskeæg? Eller en påskekalender? Eller noget andet lækkert i anledning af forårets komme? 

Hos NORU har vi håndplukket og nøje udvalgt nogle sindssygt lækre chokoladeæg og meget fristende påskekalendere fra Valrhona, og de egner sig fortrinligt ikke bare som en overraskelse fra far til mor - og omvendt - men også som værtindegaver til påskefrokosterne og de mange andre hyggelige besøg, som påsken nu kan byde på. Eller……hvorfor ikke simpelthen forkæle dig selv med lækre og delikate påskeæg? Eller med lækre nye påskegule tekopper og/eller en ny tekande i samme varme gule farve? Eller måske du bare har fortjent verdens bedste påske-cocktail? Vi kan i hvert fald hos NORU levere det meste af det ovenfor nævnte til dig, men den lækre cocktail må du selv lave - vores likører og spiritus finder du her.

Skønne påskeoverraskelser

Som det fremgår ovenfor, har NORU - efter vores egen mening - et fantastisk udvalg af varer, som egner sig specielt godt til både forkælelse og selvforkælelse i påsken! Husk også, at vi har lækre gavekurve med dejlige overraskelser, til dem du holder af! 

Tag et kig på vores forslag til skønne påskeoverraskelser herunder - og rigtig god påske fra NORU!