Popcorn Julekalender fra Joe & Sephs

Popcorn Julekalender

Joe & Seph's
99-48-10

En fantastisk gourmet julekalender med prisvindende popcorn i flere lækre smagsvarianter fra Joe & Sephs. Læs mere om julekalenderen længere nede på siden. 

Beskrivelse

Her får du en fantastisk julekalender til dig der elsker popcorn med smag. I Julekalenderen fra Joe & Sephs, finder du 24 låger, hvor der bag hver låge findes en lækker lille pose med prisvindende gourmet popcorn som alle er håndlavet. Du finder forskellige smagsvarianter i lågerne, så du rigtig kan finde din favorit.

Popcorn er måske ikke det du forbinder med en julekalender, men hvorfor ikke. Denne julekalender er fantastisk god og meget smagsfuld. 

Julekalenderen er for hele familien, børn som voksne og dens hyggelige jule-design gør den skøn at have stående fremme. Kalenderen er bygget op som et rødt murstenshus, hvor sneen daler og du i hver af de fire vinduer, ser én af de fire processer i produktionen af popcorn. Blandt vinduerne og døren finder du de forskellige låger.

Levering: Skal du nå at have fingrene i denne skønne julekalender, så bestil den nu. Vi får nemlig kun et begrænset antal hjem.
Vi afsender kalenderen så snart vi får den hjem. Forventet levering er omkring 17/11-2021. Vi trækker naturligvis først pengene for din julekalender, når vi afsender den.

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)