• Økologisk
Økologisk Chokolade Julekalender - Malmö Chokladfabrik

Økologisk Chokolade Julekalender

Malmö Chokladfabrik
117-44-01

Her finder du en skøn chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. En julekalender hvor du får 24 stykker lækker økologisk kvalitets-chokolade. Alle chokoladerne er lavet af de bedste råvarer og er Fairtrade-mærket.

Beskrivelse

Gør julen en tand ekstra smagsfuld med denne fantastiske chokolade julekalender 'Sweet & Merry Christmas' fra Malmö Chokladfabrik. Du finder 24 skønne låger i julekalenderen, og hver låge gemmer sig ét styk god kvalitets-chokolade. Alt chokoladen som du finder i kalenderen er lavet på økologiske råvarer og så er de Fairtrade-mærket. Du finder flere af Malmö Chokladfabriks lækre smagsvarianter, i de 24 stykker runde chokolader. Så kan du finde lige præcis den smag som du elsker.

En julekalender der lige forkæler dine smagsløg en anelse mere end normalt, og som bare lige kan det mere.

Designet på kalenderen er simpel og elegant, så den også er pæn at have stående fremme. En fin julekalender med grønne og brunlige tykke skriver på tværs af det firkantede design. Alle tal og bogstaver på julekalenderen står med en pæn guldskrift, så alle farver passer sammen og giver en hyggelig julestemning.

OBS!
Det går stærkt med salget af julekalendere, så vent ikke for længe med at bestille hvis du vil være sikker på at få fingre i denne skønne kalender til Julen 2021. Vi afsender kalenderen så snart vi får den hjem. Forventet levering er omkring 17/11-2021. Vi trækker naturligvis først pengene for din julekalender, når vi afsender den.

Produktoplysninger

Økologisk
Ja
Fairtrade
Ja

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)