Rabarbersirup fra Samsø Landkøkken

Rabarbersirup - 250 ml

Samsø Landkøkken
121-41-02

En dejlig frisk og lækker rabarbersirup som kan bruges til madretter og drinks. Prøv den til desserten, de råstegte grøntsager mm. Læs mere om den skønne sirup længere nede på siden.

70,00 kr.

Beskrivelse

En dejlig og smagsfuld Rabarbersirup fra det danske mærke Samsø Landkøkken. Denne fantastiske sirup har masser er frisk og frugtig smag. Dette gør at siruppen tilføjer en rigtig lækker smag til især desserter, ostebordet samt råstegte grøntsager. Prøv den også som mixer i lækre kolde drinks, såsom Rabarbermojito, drinks med vodka og rabarbersirup, Vodka Hass mm. Men du kan også bruge den til drikkevare uden alkohol - både som saft eller blande med op danskvand.

Rabarbersirup kan bruges til mange ting, prøv det på koldskål, vaniljeis, jordbær, morgenmadsprodukter såsom grød, youghurt og skyr, som salatdressing og i skønne marinader der skal bruge et frisk pift. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad denne fantastiske sirup kan bruges til.

Opskrift på drink med vodka og rabarbersirup (1 stk.)
Kom 4 cl vodka, 3 spsk. rabarbersirup, 1 spsk. citronsaft og mynte i et højt glas, og rør godt rundt. Derefter tilsætter du en håndfuld knust is og ti slut topper du glasset op med dansk vand (ca. 2-3 dl). Rør igen godt rundt og server nu din flotte lyserøde drink med det samme.

Produktoplysninger

Indhold
25 cl

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)