Få fingre i den lækre julekalender fra Carstensens Tehandel

Carstensens Te Julekalender, 2 personer - 2022

Carstensens Tehandel
87-20-35

En skøn og smagsfuld julekalender til 2 personer. Bag hver låge finder du 2 tebreve, så der både er et til dig og din partner. Hver dag får du en ny smag at prøve, så du kommer igennem 24 lækre smage. Du finder både sorte, grønne, hvide, rooibos og urte teer. Læs mere om den skønne julekalender længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du en skøn og lækker julekalender som du og din partner kan varme sig på gennem hele julen. Bag hver af de 24 låger, finder du nemlig 2 tebreve. Og hver dag får du en ny skøn smag fra en af Carstensens Tehandels mange skønne teer. Du kommer igennem et stort repertoire af teer - du vil prøve skønne te-blandinger, krydrede teer, frugtige teer, friske teer, sødlige teer, kendte teer, økologiske teer og meget meget mere. Der er både sorte, grønne, hvide, rooibos og urte teer at finde. Så det er bare om at få smagt en masse smagsfulde teer, og måske er du heldig at finde din nye yndlings te.

Selve julekalenderen har et flot design, som sammenkobler den gamle tebutik - Carstensens Tehandel med en skøn og moderne julekalender. Designet er er en flot grøn julekalender der kan åbnes op. På den ene siden af den åbnede kalender, finder du en lille historie om teen og et fint billede fra Carstensens Tehandel. På den anden side finder du 24 små låger, med gule tal på, hvor du bag hver låge finder din te.

En dejlig julekalender som du kan nyde i minimum 24 dage i december.

Indhold: 48 tebreve

Produktoplysninger

Farve
Rød

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)