NORU Adventskalender med tilbehør

Adventskalender med tilbehør - UDSOLGT

her finder du vores lækre adventskalender med skønt tilbehør til køkkenet. Vi har selvfølgelig sørget for at tilbehøret favner bredt, så alle kan bruge det du finder inden i - en nem og god måde at forkæle dig selv eller en du holder af.

NORU-AdvTilbehør
Udsolgt
600,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

KØB IDAG OG FÅ EN EKSTRA OVERRASKELSE TIL 100 KR MED I GAVEN!

Her er den længe ventede adventskalender til dig er elsker overraskelser! Vi har fundet noget af vores bedste tilbehør frem til dig, og pakket det ind i 4 indbydende gaver - en perfekt adventskalender til både at glæde en du holder af - eller måske ligefrem dig selv.

Vores adventskalender indeholder forskellige overraskelser med tilbehør til køkkenet, som alle kan bruge. Alle gaverne bliver pakket ind i flot gavepapir lavet af genbrugsmaterialer og kommer med numre fra 1 - 4.
Indholdet er hemmeligt, men vi lover at du ikke bliver skuffet.

Levering

For at spare dig for lysten til at åbne din adventskalender for tidligt, så sender vi den først afsted d. 25/11.
Og bare rolig, vi trækker også først pengene ved afsendelse.

Vil du gerne have adventskalenderen leveret direkte til modtageren? Den klarer vi også! Du angiver blot adressen vi skal levere på under checkud, så kommer adventskalenderen det rette sted hen. Vil du også have en personlig hilsen med, så skriver du blot i kommentarfeltet hvad der skal stå. Så sørger vi for at den kommer med til modtageren.

Produktoplysninger

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)