Valrhona Celaya Chokolademælk - 1 liter

Celaya Chokolademælk - 1 liter

Valrhona
62-30-01

En dejlige chokolademælk, med en svag sødme men en dejlig intens chokolade smag. Kan både laves til varm kakao eller til en lækker julechokolade drik. Læs mere om Valrhonas fantastiske Celaya chokolademælk og de skønne opskrifter herunder.

Beskrivelse

Med Celaya Chokolademælk fra Valrhona, får du en intens og smagsfuld chokolademælk lavet på ægte chokoladestykker. Chokolademælken har en lav sødhed, cremet konsistens og intens smag af chokolade - En god 'voksen' kakao. Så servér en rigtig dejlig og ekstraordinær varm chokolade for dig selv og dine gæster.

For at lave en god varm kakao, skal Celaya chokolademælk blandes op med mælk. Chokolademælken kan udover at drikke som 'almindelig' varm kakaomælk, også laves til to rigtig gode jule chokoladedrikke. Se opskrifterne her:

Opskrift på varm jule chokolademælk (2 liter):
Tilsæt 1 liter Celaya Chokolademælk og 1 liter mælk i en gryde og opvarm stille. Kom så 2 stænger kanel og 2 hele stjerneanis i under opvarmningen. Når du har nået din ønskede temperatur, fjernes gryden og du er nu klar til servering. Servér evt. den varme chokolademælk i en kop, top med flødeskum og drys med lidt kanel på toppen.

Opskrift på Krydret Julechokolade:
Opvarm Celaya Chokolademælk - mængden afhænger af hvor meget du ønsker. Under opvarmningen kommes et  lille stykke frisk chili og appelsinskal i - tørret chili kan også bruges. Når Chokoladen har opnået den ønskede varme, er den klar til servering. Top din julechokolade med flødeskum og drys med hakkede mandler.

Produktoplysninger

Økologisk
Nej
Indhold
1 liter

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)