Error!

Nordic Sea Krukke med låg fra Broste Copenhagen. Der er plads til 180 cl

Nordic Sea Krukke m. låg - 180 cl

En stor, enkel og stilren krukke, der er helt lufttæt. Vil pryde i ethvert køkken, med det rå, keramiske udtryk. Krukken er fra den populære Nordic Sea serie, og har den smukke blå-grå farve med striber. Krukken kan indeholde hele 180 cl og måler Ø12xH20 cm.

52-60-08
Forventet afsendelse: 2-6 hverdage
315,00 kr.
Inkl. moms
Fås også som

Beskrivelse

Smuk og enkel krukke med låg, der slutter helt tæt. Udført i håndlavet keramik, der givet et råt og stilrent udtryk. Krukken kan bruges til mange forskellige ting og kan indeholde helt op til 180 cl. Med det skønne runde og høje design, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge denne flotte blå-grønne krukke med lysere striber til. Krukken måler 'kun' 12 cm i diameter, men hele 20 cm i højden. Så du kan både opbevare kaffebønner, te breve, havregryn mm. Eller du kan tage låget af og have blomster, køkkenredskaber mm stående i.

Den flotte krukke er en del af den populære Nordic Sea serie fra Broste Copenhagen. I denne serie finder du ikke to dele der er ens. Krukken er nemlig håndlavet, og glasuren tager farve afhængig af, hvor i ovnen den har stået under brænding. Nordic Sea serien er inspireret af de danske farvande, hvorfor krukken har fået den smukke blå-grønne-grå farve. Du finder alt fra den smukke Nordic Sea serie her.

Udover at være flot og kan bruges til et hav af ting, så er krukken også nem at rengøre da den tåler opvaskemaskine

Mål 
Diameter: 12 cm
Højde: 20 cm

Produktoplysninger

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)