Tea-For-One Teæg fra Rig-Tig by Stelton

Tea-For-One Teæg, blå

RIG-TIG
124-65-01

Et flot og funktionelt teæg i lyseblåt, som gør det nemt at brygge en kop te. Teæggets kan åbnes, hvor kun den ene halvkugle fyldes op, og det er nemt at dosere din te. For enden af teægget finder du en krog så det kan sættes fast på koppen. Et smart designet teæg fra RIG-TIG by Stelton.

Beskrivelse

Et smart og fint teæg fra RIG-TIG by Stelton. Dette skønne teæg har fået en flot lyseblå farve, og så finder du forenden af hanken, en lille krog. Krogen gør at du kan sætte teægget fast på koppen, så det ikke falder ned eller på den anden side af koppen, efter brygning af teen.

Med det fine 'ægge-hoved' / kuglen og dens multifunktion, gør teæget det nemt for dig at doserer din te til en enkel kop. Du åbner kuglen og fylder den ene halvdel af kuglen med te, luk teægget til og du er nu klar til at brygge din te. Sæt teægget fast på koppen, kom det tempererede varme vand over (temperaturen afhænger af teen - læs på din te), og lad den trække den antal minutter som nævnes på teen. Tag teægget op, og du har nu en rigtig god og færdigbrygget te, som du kan nyde.

Teægget er designet af den danske designer Mikkel Fjelstrup Nielsen. Tea-for-one teæg er lavet i ABS plast, og udgiver ingen bispehnol, phthalater og tungmetaller.

Mål
Højde: 12 cm
Bredde: 4 cm

Designer: Mikkel Fjelstrup Nielsen
Mærke: Rig-Tig by Stelton
Materiale: ABS Plas

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Farve
Blå

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)