• -36%
Stelton To-Go Click Kop, metallisk granit grå - 0,2 L

To-Go Click Kop, granit grey metallic - 200 ml

Stelton
125-61-02

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét tryk kan åbne koppen og drikke fra alle sider af og ét tryk lukke koppen igen. Et perfekt termokrus til dig på farten.

147,17 kr. 229,95 kr. -82,78 kr.

Beskrivelse

Hold dine drikkevarer varme i timevis med dette flotte termokrus fra Stelton. Kruset er lavet i rustfrit stål og med dobbeltvæg, så det er helt ideelt at tage med på farten. To-Go Click Kop fra Stelton, har fået den smarte klik-funktion, så du bare ved et tryk på knappen i toppen kan åbne og lukke for væsketilførelsen. Når du har åbnet for kruset, er det designet så smart, at du kan drikke af det fra alle sider - så skal du ikke bøvle med at finde hullet og kan i stedet for koncentrere dig om at køre bil, nyde din gåtur, holde dit barn, høre efter i undervisningen mm.

Et smart og funktionelt krus i et rigtig lækkert design. Termokruset har her fået den flotte metalliske granit grå farve, hvilket giver den et skinnede og ekslusivt look.

Ved at anvende et termokrus har du ikke kun varme drikkevarer i længere tid, du kan brygge din kaffe og te lige som du ønsker, spare penge på at købe kaffe og dermed  også hjælpe miljøet ved at undgå at anvende engangskopper. Alt i alt er et termokrus en fantastisk ting til dig, der elsker at drikke kaffe eller te på farten, dig der er på barsel eller bare dig der aldrig får drukket dine varme drikke hurtigt nok.

Mål 
Højde: 14 cm
Diameter: 7,2 cm

Indhold: 200 ml
Produktserie: I:CONS
Materiale: Rustfrit stål med pulver
Miljø: BPA- og phthalatfri

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Kapacitet
200 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)