• -50%
Collar Cocktail shaker fra Stelton
Collar Målebæger fra Stelton
Collar Cocktail shaker fra Stelton
Collar Målebæger fra Stelton

Collar Cocktailshaker & Målebæger

Stelton
125-77-04

Med Collar sættet fra Stelton, får du en smuk og stilfuld Cocktailshaker i mat sort med et messingbelagt låg og indbygget si, samt et messingbelagt målebæger. Begge ting er lavet i rustfrit stål, så du både får god funktionalitet og et flot design på en og samme tid. Cocktailshakeren kan indeholde 500 ml og målebægeret har to målenheder - 2 og 4 cl.

259,98 kr. 519,95 kr. -259,97 kr.

Beskrivelse

En flot og stilfuld cocktailshaker og målebæger fra Stelton. Collar Cocktailshaker & Målebæger er lavet i rustfrit stål, og cocktailshakeren har fået den flotte matsorte overflade som resten af Collar-serien. Shakerens låg og målebægeret er begge belagt med en flot og stilfuld messingoverflade. Disse to farver - matsort og messing-guld, går rigtig godt sammen, og giver et ekslusivt og moderne udtryk.

Cocktailshakeren kan indeholde 500 ml væske og er en klassisk shaker, med en indbygget si. Sien adskiller frugt ig væske fra hinanden, så du ikke får frugt klumper i din drink. Målebægeret er her designet med hele to mål - 2 og 4 cl, så du nemt kan lave dine drinks med de rette mål.

Et fantastisk og stilfuldt sæt, som mange bartendere ville elske at have. Så mangler du gaven til bartenderen, så er Steltons Collar sæt et rigtig godt bud.

Sættet er designet af den italienske design duo Daniel Debiasi & Federico Sandri, som har lavet en masse flotte industrielle design objekter gennem tiden, heriblandt Collar serien hos Stelton.

Mål
Højde: 20 cm
Diameter: 8 cm

Designer: Daniel Debiasi & Federico Sandri
Produktserie: Collar
Materiale: Rustfrit stål med Teflon® belægning

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Kapacitet
4 cl
500 ml
Farve
Sort

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)