Kaffesirup med saltkaramel fra Ruds Køkken

Kaffesirup - Saltkaramel

Ruds Køkken
32-41-09

Prøv den uimodståelige sirup med saltkaramel fra Ruds Køkken. Siruppen har fået smagen af de søde og salte, og er perfekt til at komme i både varm og kold kaffe, i dine drinks, i bagværk eller som topping på desserter eller morgenmaden. En fantastisk smagsfuld sirup, som burde stå i alle køkkener.

42,00 kr.

Beskrivelse

Kaffesirup med saltkaramel, så lyder det da ikke meget bedre. Ruds Køkken har her lavet en fantastisk smagsfuld sirup, hvor smagen af saltkaramel virkelig træder igennem. Siruppen er meget velegnet til dig der elsker lidt ekstra sødt med et lille saltet pift, i din varme eller kolde kaffe. Lav din kaffe som du elsker den og tilføj en smule saltkaramel sirup, for at give den det sidste twist. Siruppen har nemlig fået den søde og salte smag på en og samme tid, lige præcis som du kender fra saltkarameller.

Kaffesirup kan som sagt både bruges i varm kaffe, men er også rigtig god til iskaffe, til alverdens desserter, såsom pandekager og is, til at komme i drinks eller bagværk, eller du kan bruge den oven på din yogurt om morgnen. Det er kun fantasien der sætter grænser for denne fantastiske saltkaramel sirup fra Ruds Køkken.

Se alle vores sirupper til kaffen her.

Indhold: 250 ml i saltkaramel sirup flasken.
Ingredienser:  Sukker, vand, karamel (sukker, glukosesirup, vand), fyldemiddel (E1200), salt, aroma, surhedsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202).

Næringsindhold pr. 100 ml:

Energi: 1081 kJ / 258 kcal
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 64 g
Heraf sukkerarter: 58 g
Protein: 0 g
Salt: 0,6 g

  

Produktoplysninger

Smag
Karamel
Indhold
250 ml

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)