Stelton Prisme Bestiksæt, 16 dele
Stelton Prisme Bestiksæt
Stelton Prisme Bestiksæt, 16 dele
Stelton Prisme Bestiksæt

Prisme Bestiksæt, 16 dele

Stelton
125-103-02

Et lækkert klassisk bestiksæt bestående af 16 dele - 4 gafler, 4 knive, 4 spiseskeer og 4 teskeer. Bestikket er lavet i stål og er kendt for den trekantede form på skafterne. Et lækkert sæt, hvor design og funktionalitet er helt i højsædet. Bestiksætter lækre enkelhed gør at det passer ind i alle køkkener.

Beskrivelse

Prisme bestiksæt fra Stelton, er lavet i stål og er her bestående af 16 dele - 4 stk. knive, 4 stk. gafler, 4 stk. spiseskeer og 4 stk. teskeer.

Et ægte dansk klassiker bestik, hvor enkelhed og kvalitet er nøgleordene. Det smukke bestik er lavet i et tidløst og moderne design, hvor kendetegnet er det flotte trekantede formsprog du finder på hvert skaft af bestikket. Bestikket er af høj kvalitet og med god funktionalitet, og så ligger det godt i hånden.

Prisme Bestikket blev tegnet tilbage i 1960 af den danske sølvsmed Jørgen Dahlerup og den danske industrielle designer Gert Holbek. Prisme bestikket hører under Steltons produktserie Norstaal, hvor betegnelserne elegance og funktionalitet er fokusområderne.

Et fantastisk lækkert bestiksæt som passer ind i alle hjem. Prisme bestiksæt kommer i en fin æske, så det er også en god gaveidé.

Mål
Bredde: 29 cm
Længde: 52 cm
Højde: 8 cm

Designer: Holbek & Dahlerup
Produktserie: Norstaal
Antal: 16 stk - 4 gafler, 4 knive, 4 spiseskeer og 4 teskeer

Produktoplysninger

Materiale
Stål
Opvaskemaskine
Ja
Antal
16 dele

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)