'Vig' Ovnfast Tærtefad sort (Ø18) fra Broste Copenhagen

Vig Ovnfast Tærtefad, Sort - Ø18

Broste Copenhagen
52-76-05

Et lækkert ovnfast tærtefad i lille. Fadet er fremstillet i sort stentøj og måler 18 cm i diameter og 3,5 cm i højden - et perfekt fad til mindre portioner. Tærtefadet tåler både ovn op til 250 grader og fryser ned til -18 grader.

Beskrivelse

Med 'Vig' Ovnfast Tærtefad, får du et lækkert fad fremstillet i sort stentøj fra Broste Copenhagen. Fadet her, har fået en lille men lækker størrelse, som gør den perfekt at lave mindre portioner mad i - tærtefadet måler 18 cm i diameter og 3,5 cm i højden. Det sorte stentøj giver tærtefadet et antikt og råt look, og skaber gode rammer for din servering af maden.

Udover ovn, egner dette skønne fad sig også til mikroovn og fryser. Så du kan nemt gemme dine rester i fadet og tø dem op igen, når de skal spises. Fadet tåler helt op til 250 grader i ovn og helt ned til -18 grader i fryseren.

Et lækkert tærtefad som med sin smukke sorte farve, passer ind i langt de fleste hjem. Så lav en lækker tærte og servér den på smukkeste vis med dette skønne 'Vig' Ovnfast Tærtefad. 

Mål
Diamater: 18 cm
Højde: 3,5 cm

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Ovn
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Sort
Fryser
Ja
Diameter
18 cm

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)