• -20%
Pose af vaskbart papir i str Large i Sort fra UASHMAMA
Her kan du se målene på Large pose fra UASHMAMA
Posen i Large fra UASHMAMA kan bruges som opbevaring på børneværelset, brødpose, toiletruller eller magasiner i stuen.
Pose af vaskbart papir i str Large i Sort fra UASHMAMA
Her kan du se målene på Large pose fra UASHMAMA
Posen i Large fra UASHMAMA kan bruges som opbevaring på børneværelset, brødpose, toiletruller eller magasiner i stuen.

UASHMAMA Pose Large - Sort

UASHMAMA
129-66-74

Perfekt pose når du gerne vil have lidt mere plads at gøre godt med. Du kan selv regulere højden ved at bukke posen ned eller folde ud igen.
Posen findes i 24 farver, så der er rig mulighed for at kombinere på kryds og tværs. Du kan simpelthen bruge poserne som praktisk opbevaring og bæredygtig dekoration - på samme tid.

Hos NORU er vi kæmpe fans af de her poser og det er vi sikre på at du også bliver.

127,00 kr. 159,00 kr. -32,00 kr.

Beskrivelse

Den store opbevaringspose fra UASHMAMA er ideel til at rumme både frugt, magasiner, haveredskaber og toiletruller. Du kan kort sagt bruge den til ALT!

Posen er fremstillet af det italienske AGGO® papir, der er lavet af cellulose fibre. Disse fibre kommer fra FSC mærket træ, der kommer fra plantage træ. Og her i Lucca i Italien bliver poserne så syet i hånden. Bæredygtig hele vejen igennem - og så er de tilmed godkendt til fødevare brug. Ganske enkelt fantastisk!
Og for at det ikke skal være løgn, så kan posen vaskes i hånden og i vaskemaskine på skånevask. Halleluja.
Jo mere du vasker posen, jo mere råt bliver dens look. Det passer helt fantastisk ind i tidens trends.

Posen der passer ind i alle hjemmets rum

Posen i Large fra UASHMAMA har en rigtig god størrelse, når du mangler opbevaring til de lidt større ting. Her får du 5 gode idéer, der er lige til at bruge derhjemme:

 1. Fyld posen med toiletruller på badeværelset.
  Lad os bare være ærlige. Toiletruller er ikke ret sexede at se på, men de er også ufede at gemme væk. Får når du har gæster og rullen løber tør, så vil de begynde at lede i skabe og skuffer efter en ny rulle. Der er det bare federe at de står fremme til fri afbenyttelse, men gerne på en måde der passer ind i resten af badeværelset. Med 24 farver at vælge mellem, er der helt sikkert en der passer ind i dit badeværelse.

 2. Brug posen til frugt og grønt
  Ja det kan virke banalt, men det gør det faktisk virkelig indbydende at have din frugt i sådan en lækker pose her. Ikke at den klassiske frugtskål fejler noget. Men det er bare ikke alle steder den passer ind, og i nogle hjem ligner det mere en udstilling end noget der skal spises.
  Her kan du opbevare frugter i en pose, der kan lukkes til hvis du ønsker dette. Og du kan selv regulere højden på posen, afhængig af hvor meget du har i den.
 3. Få styr på rodet i børneværelset
  Der findes alverdens løsninger når det kommer til at få dine unger til at rydde op. De her poser er både bæredygtige, og fordi de findes i så mange farver er det nemt at sætte system i tingene.
  Et sted bruges de til LEGO klodser, inddelt efter farver. Andre bruger dem til biler, dukketøj og (de lidt mindre poser) til tuscher og farveblyanter. Der er ingen regel og det er bare at lade kreativiteten flyde, så det er nemt for dine børn at holde styr på deres egne sager.
 4. Praktisk oprydning i haveskuret
  Der er ikke noget værre når du skal i haven, end at lede efter den lille skovl og beskæringssaksen. Du ved at du lagde det på plads i skuret men nu er det pist væk.
  I stedet kan du nemt lave en pose med de mest brugte haveredskaber, som hele tiden er klar til at komme med ud i haven. Tag posen med dig rundt fra bed til bed, og stil den på plads i skuret bagefter. Så slipper du for at lede febrilsk efter dine redskaber.
 5. Dekorativ urtepotteskjuler i stue og køkken
  Ja, posen er helt perfekt til at sætte urtepotter i. Afhængig af størrelsen på potten, kan det være du skal en størrelse ned. Men det er virkelig fint at sætte potteplanter i de her poser, hvor du enten kan køre med samme farve eller kombinere dem. Nogle vælger poser der matcher farven på blomsterne, andre bruger farve som en slags kategori for hvilken plante der er i posen.

Uanset hvordan du bruger posen, er der ikke nogen forkert måde at gøre det på. Du finder ikke en mere anvendelig opbevaringsløsning, der tilmed er gennemsyret af bæredygtighed.

Posen måler 21 x 15 x 33 cm

Produktoplysninger

Materiale
Papir
FSC
Ja
Vaskemaskine
Ja
Farve
Sort

Bedømmelse Anmeldelser (0)