Pose af vaskbart papir i str 2 Liter i Mørkegrå fra UASHMAMA
Her kan du se målene på 2 Liter pose fra UASHMAMA
Pose af vaskbart papir i str 2 Liter i Mørkegrå fra UASHMAMA
Her kan du se målene på 2 Liter pose fra UASHMAMA

UASHMAMA Pose Large Plus - Mørkegrå

UASHMAMA
129-66-101

Her har du en lidt større pose du kan gemme ting væk i. Den bæredygtige papirspose fra UASHMAMA kan rumme 2 liter, og det gør den perfekt til opbevaring af både magasiner, tørvarer, store potter, undertøj eller hvad du lige har behov for at holde styr på.

Med 22 farver at vælge imellem, kan du helt sikkert finde poser der passer lige ind hjemme hos dig.

Beskrivelse

Her er opbevaringsposen du kan bruge til at få ryddet op i køkkenskuffer, på badeværelset eller i soveværelset med!
Den er fremstillet af det bæredygtige AGGO® papir, der fremstilles af en lille familievirksomhed i Italien. Posen laves af cellulose fibre, der kommer fra FSC mærket træ. Dette træ dyrkes på plantage og er skånsomt bearbejdet så du får en pose af slidstærkt papir der endda kan tåle håndvask og skånevask i vaskemaskinen!
Posens look bliver mere og mere råt, jo mere du vasker den. Det gør absolut intet skidt for udseendet, tværtimod.

Når du køber denne pose, så får du en virkelig fleksibel opbevaringsmulighed. Posens højde kan nemt justeres ved at folde kanterne ned eller op igen. Og du kan nemt 'skubbe' poserne sammen i en skuffe, så der bliver plads til mere. Det har aldrig været nemmere at skabe overblik over dine ting.

Derfor skal du bruge denne pose til opbevaring

Vil du også skabe overblik og ro i hjemmet, så får du her de vigtigste grunde til at bruge disse flotte poser i dit hjem:

  • Fordi det er en pose, er den virkelig nem at få til at passe ind alle steder i dit hjem. Du kan både bruge dem i skuffer, på hylder, på badeværelset eller lige der hvor du har brug for at skabe dig et overblik.
    Da siderne ikke er faste, er det nemt at placere poser efter ønske på en smal hylde, i en vindueskarm eller på køkkenbordet. Det vigtigste er, du bestemmer selv hvordan du vil indrette.
  • Posen er bæredygtigt fremstillet, med minimalt aftryk på klimaet. Derudover er den godkendt til fødevarer, og det betyder at du også kan bruge posen til at servere i. Brug den som salatskål eller brødpose. Da du selv styrer højden, behøver du ikke skåle i 14 forskellige størrelser for at få det til at se lækkert ud. Du justerer bare siderne op og ned efter behov.
  • Miks farverne efter lyst. Du kan vælge en farve der passer til det der skal i posen, f.eks. grøn til grøntsager og rød til frugt. Eller vælg en farve der passer til din reol eller farven på flisen i badeværelset. Med 22 farver at vælge mellem, er der helt sikkert også farver der passer til dit hjem.

Så skal du finde den mest fleksible opbevaringsløsning til hjemmet, der samtidig er lækker at se på og vide at den er fremstillet med bæredygtighed for øje - så er det disse poser fra UASHMAMA du skal have fat i.

Posen måler 19 x 19 x 45 cm

Produktoplysninger

Materiale
Papir
FSC
Ja
Vaskemaskine
Ja
Farve
Grå

Bedømmelse Anmeldelser (0)