• Ny
Smukt sæt med 3 glas bokse med messing kanter og rød bund fra Hübsch

Glasbokse, messing m rød bund - sæt af 3

Hübsch

Smukke bokse i glas med metalramme, med glaslåg. De er både smukke at se på, og så kan du opbevare både smykker, makeup eller andet du gerne vil vise frem på en virkelig fin måde.

Der er 3 bokse i dette sæt: 1 stor og to mindre. Du kan enten vælge at dele dem op over flere hylder og rum, eller simpelthen bare sætte dem ved siden af hinanden.

126-66-02
Forventet levering: 2-5 hverdage
799,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Vis dine ting frem på smukkeste vis med dette sæt af glas bokse fra Hübsch.
Du får hele 3 bokse af rigtig god størrelse, som alle har ramme af metal og glas over det hele. Inden i  er hver boks inddelt i mindre rum, så du nemt kan opdele dine ting. I den store boks er der 4 aflange rum. I de to små bokse er der 3 kvadratiske rum. I bunden af hvert rum er der lagt rød canvas, der får det hele til at se lækkert og eksklusivt ud.

Disse bokse er perfekte til at opbevare smykker og hårpynt i. Men også makeup, så du meget nemt kan få et overblik over både øjenskygge, eyelinere og læbestifter. Nogle bruger også boksene til at få et pænt og hurtigt overblik over neglelak. Mulighederne er mange for at opbevare dine personlige ting på en lækker måde.

Men du kan også bruge boksene andre steder. I stuen vil de være flotte med sten eller anden pynt i. Eller du kan bruge dem som en elegant måde at få styr på dine krea-sydsler på.

Den store boks måler 24 x 24 x 6 cm
De små bokse måler hver 27 x 9 x 7 cm

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Rød

Bedømmelse Anmeldelser (0)