Error!

  • Økologisk
Termokrus inkl. en pose Turkis Blanding og turkis teæg fra Min Yndlings Te

Termokrus inkl. Turkis Blanding og teæg

Perfekt sampak der kan lune på de kolde dage!
Du får her et af de smarte termokrus fra Min Yndlings Te i godt selskab med en pose af den populære Turkis Blanding og det fine turkise teæg.

39-80-13
Udsolgt
130,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Nu kan du få fingre i dette lækre sæt fra Min Yndlings Te, der er perfekt når du skal på farten. Du får nemlig det praktiske termokrus med nem åbning i låget, en pose af den populære Turkis Blanding og et matchende teæg.

Termokruset

Kruset er lavet i rustfrit stål, så det er vældig holdbart. I låget er der en smart mekanisme, som du kan trykke på for at åbne og så er koppen klar ti at drikke af. Rundt om koppen er der et håndtag, så du kan holde fast uden at koppen glider i din hånd.

Turkis Blanding

Turkis Blanding er lakrids i flydende form! Virkelig velsmagende urte te lavet på lakridsrod, pebermynte, ingefær og citrongræs. Den er et sikkert hit hos tedrikkere, der kan lide lakrids. Og det gode er, at du bare lader teen trække uden at tage teægget op. Den bliver ikke besk, men smager bare mere og mere af flydende lakrids jo længere tid den trækker. Absolut et hit!

Der er 70 gram te i posen

Ingredienser: Økologisk lakridsrod, økologisk citrongræs, økologisk pebermynte, økologisk ingefær

Alt i alt et rigtig lækkert tesæt, til dig som elsker urte te - eller som god gave til te-elskeren!

Teægget

Det praktiske teæg fra Min Yndlings Te er i matchende turkis farve, så det passer til teblandingen. Fyld teægget med te, læg det ned i kruset og hæld varmt vand over. Det passer lige til kruset og er nemt at have med på farten.
Husk at du ikke behøver tage teægget op igen, før kruset er tom. Teen har kun godt af bare at trække løs, da smagen bare bliver bedre og bedre.

Produktoplysninger

Mærkning
Økologisk
Materiale
Rustfrit stål
Varianter
Urte te
Vægt
75 gram
Økologisk
Ja
Koffeinfri
Ja
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)