Error!

Glas kaffekande SCS-04-CJ 600 ml fra Kinto

Kaffekande i glas, 600 ml - SCS-04-CJ

Lækker kaffekande i varmebestandigt glas - som kan tåle temperaturer mellem 120 ℃ og 248 ℃. Kanden er lavet til brygning af slow brew kaffe og det stilrene design, gør at den også er helt perfekt til servering af kaffen. Kanden kan rumme 600 ml færdigbrygget kaffe. Kaffekanden tåler både mikroovn og opvaskemaskine, så den er nem at rengøre. 

Læs om brygning af slow-brew kaffe længere nede.

30-62-20
137,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Med denne flotte og varmeresistente kaffekande i glas fra Kinto, er det helt enkelt at slow-brygge perfekt kaffe hver gang. Glas kanden er lavet i varmebestandigt glas og kan tåle temperaturer mellem 120 ℃ og 248 ℃, så den kan gå i mikroovnen. Derudover er kanden nem at rengøre, da den tåler opvaskemaskine. 

Kaffekanden er lavet i glas, og på grund af kandens fremstillingsproces, kan det ske at produktstørrelsen og formen på kanden varierer fra kande til kande. Det er dog minimalt at det forekommer.

Det er en lækker og stilren kaffekande, som også er flot at servere kaffen i. Kanden kan rumme 600 ml færdigbrygget kaffe, dog kan der være 750 ml i, hvis du måler helt til kanten.
På siden kanden finder du to prikken. Hver prik indikerer at du har brygget 300 ml kaffe - dette svarer til ca. 2 kopper kaffe. Denne kande passer til alle Kintos 4 kops kaffetragte.

Du kan også vælge at bruge kanden til andet end kaffe. Den er nemlig en særdelig smuk servingskande, der både kan indeholde sauce til middagen - eller dessert sauce. Så bliver det lige lidt mere festligt at sætte saucen på bordet.
Andre bruger den også som mælkekande, hvor de lige hurtigt varmer mælken i mikroovnen inden servering.
Mulighederne er rigtig mange, med denne kande.

Sørg for ikke at overophede glas kanden i mikroovnen eller opvarm den uden vand i. Derudover tåler kanden ikke åben ild og kan ødelægges ved pludselige temperaturændringer. 

Glas kanden fås i to størrelser - 300 ml (2 kopper) og 600 ml (4 kopper).

Mål
Diameter: 9,5 cm
Højde: 13,5 cm
Bredde: 15 cm

Indhold: 600 ml
Materiale: Varmebestandigtglas
Modelnummer: SCS-04-CJ

Du finder masse fine kaffekander hos NORU - vi har samlet dem allesammen til dig lige her.

Vi har her fundet det tilbehør vi vil anbefale, til at brygge slow-brew coffee med Kaffekande i glas, 600 ml - SCS-04-CJ.

Hvorfor Slow-brew coffee

Ved at brygge slow-brew coffee, får du en helt igennem god kaffeoplevelse, hvor der er skruet helt op for aromaerne. Med slow-brew kan du få lige den smagsstyrke du kan lide. Du kan nemlig nemt justerer kaffen i den retning, som du ønsker. Både smag, duft og brygning af slow-brew giver dig tilsammen en formidabel kaffe. 

Sådan brygger du slow brew med en glas kaffekande fra Kinto:
Placér blot en kaffetragt med filter ovenpå kanden, hæld 40 gram malet kaffe i filteret og overhæld langsomt med kogende vand. Hæld stille en lille smule kogende vand over det malede kaffe - sørg for at du hælder i otte-taller og ikke kommer helt ud til kanten. Lad det malede kaffe blomstre i 30 sekunder, inden du hælder det sidste vand stille igennem. Du stopper med at brygge når, den færdigbryggede kaffe når prikken på kanden. Fjern kaffetragten og hæld din bryggede kaffe over i en kop.

Dosering:
1 kop: 10 gram malet kaffe til 150 ml kogende vand.
2 kopper: 20 gram malet kaffe til 300 ml kogende vand.
4 kopper: 40 gram malet kaffe til 600 ml kogende vand.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)