• -27%
Sandvig Dessert / Frokost tallerken (Ø: 22 cm) fra Broste Copenhagen

Sandvig Dessert / Frokost Tallerken

Broste Copenhagen
52-75-29

Smuk og enkel tallerken, der er perfekt når du skal dække op til frokost. Med sin diameter på 22 cm og sit flotte mønster, får du det flotteste frokostbord.

91,00 kr. 125,00 kr. -34,00 kr.

Beskrivelse

Sandvig dessert / frokost tallerkenen er perfekt, når du skal dække op til frokost. Med sit strand-inspirerede look, er der dømt fantastisk stemning allerede når der dækkes op.
Tallerkenen er lidt ujævn i sin runde form og med de diskrete riller på kanten, vil tankerne unægteligt dreje sig hen på de smukke muslingeskaller der har inspireret denne serie. Der er masser af plads på tallerkenen til en god frokost, da den er hele 22 cm i diameter.
Skal du invitere til det helt store kagebord, kommer du ikke udenom at kigge nærmere på denne tallerken. Størrelsen er nemlig perfekt til enten at arrangere en lækker anretning til hver - eller hvis der f.eks. skal flødeskum eller creme fraiche ved siden af kagen. Der er god plads på overfladen. Her kan du overveje at servere evt. 'dyppelse' i en lille skål på tallerkenen, hvis nu du er i tvivl om hver gæst vil have tilbehøret eller ej.

Hver enkelt tallerken er lavet i hånden, og der er derfor ikke to der er helt ens. Dette understreger blot den høje kvalitet du får med Sandvig stellet, hvor hver enkelt del er helt unik.

Du rengører nemt tallerkenen efter brug, da den tåler opvaskemaskine. 

Mål 
Diameter: 22 cm 
Højde: 2,3 cm

Materiale: Porcelæn
Serie: Sandvig

Produktoplysninger

Materiale
Porcelæn
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Hvid

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)