• -35%
Sandvig Skål (Ø: 7 cm) fra Broste Copenhagen

Sandvig Skål - Ø7

Broste Copenhagen
52-74-56

En sød lille skål i serien Sandvig der kan bruges til servering af små-retter, tilbehør og snacks. God størrelse til de små ting.

39,00 kr. 60,00 kr. -21,00 kr.

Beskrivelse

Her får du en virkelig fin skål, der er perfekt til at servere de små ting i. Det kan være dressing til en salat, dip og dyppelse eller måske lidt tilbehør til tapas bordet. Skålen har en virkelig god størrelse til formålet, og bliver flittigt brugt til at portionsanrette i også.
Vil du gerne undgå den store slikskål som alle skal rode rundt i? Så kan du enten portionsanrette fredagsslikket, eller dele det festligt op i mindre portioner så du undgår at der rodes rundt.

Sandvig serien er inspireret af strand og muslingeskaller. Og inspirationen kommer så smukt til udtryk med de lidt kantede forme og smukke riller.
Hver skål er drejet i hånden, hvorfor du ikke finder 2 skåle der er helt ens. Det understreger det eksklusive i serien og du vil helt sikkert blive lige så vild med Sandvig som vi er!

En smuk skål med flot glans, og lækker struktur hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Skålen tåler både opvaskemaskine og mikroovn, så den er nem at rengøre og opvarme retter i.

Mål
Diameter: 7 cm
Højde: 5 cm

Materiale: Porcelæn
Serie: Sandvig

Produktoplysninger

Materiale
Porcelæn
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Hvid

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)