• -29%
Sandvig skål (Ø: 17 cm) fra Broste Copenhagen

Sandvig Skål Ø17

Broste Copenhagen
52-74-55

En virkelig skøn all-round skål der kan bruges til alverdens forskellig ting. På middagsbordet, til brunch eller når der skal snacks med i haven.

184,00 kr. 260,00 kr. -76,00 kr.

Beskrivelse

Her får du luksus for alle pengene: En virkelig smuk skål i den perfekte all-round størrelse som du kan bruge til virkelig mange forskellige ting.
Du kan selvfølgelig servere tilbehøret til hovedretten og desserten. Men den er også virkelig god når der skal snacks på havebordet eller når du skal servere brunch.
Skålen er yndet at spise morgenmad af, omend den godt kan være lidt til den store side. Så fås den heldigvis i en mindre størrelse.

Hver skål er drejet i hånden, så du får altså nogle helt unikke skåle hvor ikke 2 er helt ens. De små afvigelser i form og overflade er blot med til at understrege, at inspirationen til Sandvig serien kommer fra stranden ved Sandvig på Bornholm. Den er ægte, autentisk og virkelig gennemført.

En smuk skål med flot glans, og lækker struktur hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Skålen tåler både opvaskemaskine og mikroovn, så den er nem at rengøre og opvarme retter i.

Mål
Diameter: 17 cm
Højde: 11 cm

Materiale: Porcelæn
Serie: Sandvig

Produktoplysninger

Materiale
Porcelæn
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Hvid

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)