• -32%
Sandvig fad (Ø: 28 cm) fra Broste Copenhagen

Sandvig Fad - Ø28

Broste Copenhagen
52-69-49

Et flot fad der kan bruges til servering af alverdens retter. Du kan både anrette tapas, brunch eller servere kage på dette fine fad.

162,00 kr. 240,00 kr. -78,00 kr.

Beskrivelse

Et fad som dette er uundværligt i dit køkken, hvis du også er fan af at anrette maden lidt lækkert. Det store Sandvig fad har den perfekte størrelse til mange forskellige ting.
Du kan f.eks. bruge det når du serverer tapas. Anret lidt pølse og ost på selve fadet, og sæt så små skåle med f.eks. aioli, pesto og olie på fadet også - det ser virkelig fint ud.
Kage er også helt perfekt at servere på dette fad. Hvis du sørger for lidt mellemrum mellem kanten og kagen, er det intet problem at skære den ud.

Dette smukke fad er ligesom resten af Sandvig serien inspireret af sandstranden på Bornholm og muslingeskaller. Dette kommer til udtryk i både form og struktur. Da fadet er lavet i hånden, er der ikke to der er helt ens. Det er virkelig charmerende og fremhæver blot inspirationen fra naturen.
Fadet rengøres nemt, da det tåler opvaskemaskine.

Mål:
Diameter: 28 cm
Højde: 3 cm

Materiale: Porcelæn
Serie: Sandvig

Elsker du dette fad, så finder du et helt stel med mange flotte dele fra Nordic Sea serien. Vi har samlet vores Sandvig serie til dig lige her. 

Produktoplysninger

Materiale
Porcelæn
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Hvid

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)