Mixede nødder med vilde hvidløg (110 gram) fra Mr. Filberts

Nøddemix m. vilde hvidløg - 110 gram

Mr Filberts
137-47-02

En pose blandede nødder med både jordnødder, cashewnødder, mandler og hasselnødder der er rullet i havsalt, vilde hvidløg, oregano, basilikum og sort peber. Et virkelig lækkert 'allround' mix, der kan spises både til hverdag og fest.

Beskrivelse

En stor pose blandede nødder med masser af skønne krydderier - virkelig en lækker blanding, der kan vække glæde på ethvert bord!
Her har Mr. Filberts blandet både cashewnødder, jordnødder, mandler og hasselnødder og bagt dem sprøde med varm luft frem for olie. Det giver sprødere nødder der ikke er så tunge.
Hele herligheden er derefter blevet rullet i en skøn krydderblanding bestående af havsalt, håndplukket vild hvidløg og hvidløgsblade, oregano, basilikum og knust sort peber. Det smager aldeles skønt og kan serveres både som snack, men også som tilbehør til salat.

Ingredienser: Ristede Mandler 92%, Sukker, Hav Salt, Røget Paprika <1%, Rapsolie, hvidløgspulver, Chipotle (stærk chilifrugt) <1%, skinke aroma (hydrolyseret vegetabiksk protein, gærekstrakt, Laktose (Mælk), Smagsforstærker E365), Citronsyre, Muskatnød

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 2482 KJ / 599 Kcal
Fedt 49,1 g
Heraf mættede fedtsyrer 3,8 g
Kulhydrat 10,7 g
Heraf sukker arter 6,4 g
Protein 24,3 g
Salt 1,5 g

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Nej

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)