Present Time

Når det kommer til lækkert interiør til hjemmet, sommerhuset og terrassen, så skal man kende Present Time, der omfatter en lang række helt fantastisk lækkert boligudstyr, der er både nutidigt og super lækkert! Også til gaver er det lækre boligudstyr virkelig populært og vækker glæde hos både unge og ældre. Se hele herligheden herunder.

Viser 1-24 af 37 element(er)

Present Time er et firma under den danske grossistvirksomhed Colombine, og det omfatter fantastisk boligudstyr til både ude og inde. Altsammen er det i et meget lækkert, stilsikkert, tidløst og lidt stramt design (på den gode måde). Kollektionen holdes til stadighed meget nutidig og vedkommende, og de skønne produkter er utroligt populære - bl.a. i Skandinavien.

Colombine - firmaet bag

Bag Present Time finder man det danske grossistfirma Colombine Aps., der er etableret og drives af mor og datter. Her er tale om to stærkt passionerede danske kvinder, der går op i deres arbejde og livsprojekt med alt, hvad de har i sig. De er drevet af en sund blanding af både store drømme om helt ekstraordinært lækker formgivning og gedigen forretningsforståelse. Det er en virkelig god kombination, når man vil drive en virksomheds som deres. Og det har givet pote, for i dag er Colombines brands og produktlinier blevet yderst populære og eftertragtede.

Columbine forhandler ikke alene smukke håndlavede stearinlys fra Israel og Egypten, men også afsindig lækkert boligudstyr og interiør fra nogle af de allerstørste toneangivende europæiske boliginteriørfirmaer. De repræsenterer og varetager i dag salg af bl.a. Present Time og Jolipa produkter, der tilsammen omfatter en række produktlinier med super lækre varer. Her er simpelthen alt, hvad hjertet kan begære af lækkert og moderne udstyr til hjemmet, til sommerhuset, til kollegieværelset og til terrassen - og det endda til yderst fair og rimelige priser!

Present Time - lækkert nutidigt design

Present Time har sine rødder i en lille virksomhed - Kaleidoscoop - der grundlagdes allerede i begyndelsen af 1980'erne, og som forhandlede suverænt lækre gaveartikler. Efter at have oplevet succes, slog det lille firma sig sammen med virksomheden Clockwork, og i dén forbindelse opstod navnet Present Time. Små 20 år senere opkøbte virksomheden to andre virksomheder - Karlsson og Leitmotiv - og den dag i dag optræder disse stadig som selvstændige brands hos Present Time.

De super lækre Present Time brands omfatter produkter og produktlinier, der er under løbende udvikling og opdatering af både virksomhedens eget team og af internationale designere. Dermed sikrer man, at fingeren altid er på pulsen, og at udviklingen af nye produkter - udover at læne sig op ad danske og skandinaviske formgivningstraditioner - også er helt i tråd med internationale designtendenser. Ønsket er nemlig altid at holde de forskellige kollektioner og designlinier originale, interessante, tidsrelevante og eftertragtede. For slet ikke at tale om, at de gerne må skille sig en smule ud ved at være særligt gennemtænkte og indimellem lidt overraskende.

Present Time boliginteriør hos NORU

Hos NORU er vi totalt begejstrede over at have fået fantastisk Present Time boligudstyr i vores sortiment! Hvor ellers finder du f.eks. et opvaskestativ i guld (guldfarvet metal) og med en helt særlig holder til bestik og grydeskeer? Eller pastelfarvede havebænke og andre havemøbler af metal med superflot lakering, der signalerer afslappet elegance og får dig til at drømme om havehygge, dovne feriedage under kirsebærtræet og evig sommer? Eller et kæmpe udvalg af fantastiske vægkrukker i keramik, som du eksempelvis kan hænge op på mindre kønne mure og fylde med hængejordbær eller andre smukke planter, der vokser hurtigt og skaber masser af liv, hygge og skønhed på terrassen?

De lækreste gaver til hjem og hus

Nu kan du få alle disse skønne ting hos NORU, ligesom vi eksempelvis også kan tilbyde dig eksklusive vandkander i vidt forskellige og ret fantastiske design og i helt særligt vidunderlige farver. Her er masser af lækre ting til bolig og have at vælge mellem, og skal du give en gave - stor eller lille - så overvej også et af de herlige Present Time produkter. De har nemlig det dér lidt anderledes lækre over sig, som gør dem helt specielle og får dem til at skille sig ud på gavebordet.

Og nu vender vi så lige tilbage til det dér guld-opvaskestativ...er det ikke den helt perfekte gave til familiens far på Fars Dag? Eller måske som julegave til en af de mænd, der aldrig ønsker sig noget? Det synes vi (eller i hvert fald nogle af os) hos NORU helt sikkert. Og hvad med en super flot Origami termokande til familiens store teenager, som gerne vil have sit eget private og super lækre udstyr? Og så er der jo lige de fantastisk smukke, helt enkle og virkelig lækkert designede havemøbler, som passer perfekt til den dér morgenmads-krog i gårdhaven, hvor familiens mor lige mangler noget godt at sidde i og ved, når hun slapper af med verdens bedste kaffe og en god bog…

Tag selv en hyggelig rundtur blandt vores lækre varer fra Present Time her på siden.