Midtfyns Bryghus

Derfor skal du prøve Midtfyns Bryghus

I slutningen af 2000'erne begyndte der at komme mere gang i det danske specialølmarked. Det skyldtes bl.a. Eddie Szweda, en amerikaner, der flyttede til Danmark efter at have giftet sig med Bettina. I 2006 overtog Eddie Midtfyns Bryghus - et bryggeri, der indtil da havde fokuseret på at brygge skotske ales på licens.

Eddie ønskede at ændre på tingene, og det danske ølmarked var klar til det. Året efter han overtog bryggeriet udgav seks nye øl - især Imperial Stout imponerede ølelskere i Danmark.

Hvor ligger Midtfyns Bryggeri?

Midtfyns bryghus ligger i Årslev på Fyn og har i mange år afholdt både ølsmagninger og øl-shows.
De er nogle af Danmarks dygtigste bryggere, og deres øl nydes af øl-elskere over hele verden. Midtfyns Bryghus' mål er ikke at lave en øl, som alle kan lide, men at lave en øl for enhver smag, så du kan finde den øl, der passer perfekt til dig.

Øllet er et kendt mærke på Fyn og har opnået stor anerkendelse både i Danmark og i udlandet. Bryggeriets øl har bl.a. vundet Danish Beer Enthusiast's Beer of the Year, European Beer Star og World Beer Award.

Eddie's ølshow

Eddie's ølsmagning er en enestående oplevelse. Han er en fantastisk fortæller og ved virkelig, hvordan han skal holde sit publikum underholdt. Eddie flyttede fra USA til Danmark, fordi han blev forelsket og ønskede at starte sit eget bryggeri.

Han fandt dog hurtigt ud af, at det ikke ville gå som smurt, at starte et bryggeri i Danmark ud som planlagt. I løbet af Eddie's øl show vil han at dele sine erfaringer med den danske kultur og samtidig servere nogle af sine prisbelønnede øl. Du vil ikke blive skuffet, hvis du beslutter dig for at tage til en af Eddies ølsmagninger.

Rundvisninger på bryggeriet

Oplev noget anderledes, sjovt, spændende og hyggeligt ved at lade Midtfyns Bryghus guide dit selskab gennem en ølsmagning af på en af deres forskellige bryggerier. Med et bredt udvalg at vælge imellem, er der helt sikkert noget, som alle vil kunne lide.

Til rundvisningen vil du kunne smage alt fra Ale og Barley wine til IPA og Chili Øl, der er lavet i samarbejde med Chili Klaus. Som nævnt tidligere er Midtfyns Bryghus’ mål ikke at lave den perfekte øl, men lave en øl til enhver smag. Det kan derfor kun anbefales at udforske deres store sortiment før dit besøg, da du helt sikkert vil kunne finde nogle interessante øl, som du ikke har smagt før.

Hvorfor tage til ølsmagning?

Der er mange grunde til at tage til en ølsmagning hos Midtfyns Bryghus. For det første er det en god måde at smage en række forskellige øl på og finde nye favoritter. Ølsmagninger giver også mulighed for at lære om forskellige brygge-teknikker og stilarter og for at møde andre øl-elskere.

Hvis du dog ikke vil til ølsmagning, så kan du også lave din egen derhjemme ved at købe nogle af de gode øl, som Midtfyns Bryghus laver.