Cosmopolitan vingummi (140 gram) fra Wally and Whiz - Lime og tranebær

Cosmopolitan Vingummi

Wally and Whiz
43-43-93

Den klassiske Cosmopolitan får du her i form af en velsmagende vingummi! Lavet af de bedste råvarer, uden nogen form for tilsætningsstoffer. Lad smagen af lime og tranebær forkæle din mund, mens du nyder denne ene variant i Wally and Whiz' nye Cocktial kollektion.

Beskrivelse

Få fingre i det nye sommerhit fra Wally and Whiz: Cosmopolitan vingummi!
Som en del af deres lækre Cocktail Editions, kan du nu i en meget begrænset periode nyde disse lækre vingummier med kerne af lime - og drysset med tranebær pulver.
Smagen vil i sandhed henlede dine tanker på den virkelige Cosmopolitan. Her kan du dog nyde den uden alkohol, måske til en ægte Cosmopolitan. Men de fungerer også rigtig godt som en lille snack til andre drinks, i slikskålen fredag aften eller bare når du har brug for lidt sødt.

Vingummierne er lavet udelukkende af naturlige ingredienser og helt uden tilsætningsstoffer og kunstig farve. Der er altså brugt rigtige lime og tranebær til disse lækkerier, og du kan spise dem også selvom du ikke tåler gluten, laktose eller er veganer. Så selvom vingummi måske ikke er sundt og ligger nederst i kostpyramiden, så er det her noget af det bedste du kan finde indenfor 'slik-kategorien'. Vi er vilde med Wally and Whiz - og det bliver du også.

Denne æske med lækker gourmet-vingummi indeholder 140 g.
OBS: Vingummierne er alkoholfrie!

Se alle de andre smagfulde varianter fra Wally & Whiz, lige her.

Ingredienser: Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (stikkelsbær), kokosolie, bergamottepulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Næringsindhold pr. 100g
Energi - 1432kJ / 342kcal
Fedt - 0,2g
- heraf mættede fedtsyrer - 0,2g
Kulhydrater -  83g
- heraf sukkerarter - 59g
Protein - 0,1g
Salt - 0,1g

Produktoplysninger

Vægt
140 gram
Vegansk
Ja
Laktosefri
Ja
Smag
Lime
Farve
Hvid

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)