Present Time opvaskestativ i hvid og sølv. Aluminium
Super fint opvaskestativ fra Present Time i hvid og sølv. Aluminium
Present Time opvaskestativ i hvid og sølv. Aluminium
Super fint opvaskestativ fra Present Time i hvid og sølv. Aluminium

Opvaskestativ, Hvid & Sølv

Present Time
135-76-06

Super fint opvaskestativ fra Present Time. Et opvaskestativ er virkelig praktisk til dig, som måske ikke lige har pladsen til en opvaskemaskine. 

Læs mere om det fine opvaskestativ længere nede på siden.

Beskrivelse

Present Time opvaskestativ i hvid og sølv. Opvaskestativet er lavet i aluminium, så det er altså virkelig holdbart. Dette fine opvaskestativ er til dig, som mangler opvaskemaskinen.
Du kan skabe orden ude i køkkenet, ved at sætte tallerkener, kopper, glas og bestik på dette, i stedet for at det står og roder på køkkenbordet. Tingene kan så stå og dryppe af, ned på drypbakken. Så sikrer det også, at der ikke er vådt overalt i køkkenet. Der er en smart holder med, hvor du nemt bare sætter bestikket i.
Så hvis du står og hellere vil ind og se noget Netflix i sofaen, er det jo meget lettere, lige at sætte tingene på opvaskestativet og lade det tørre.

Hvis du har et kolonihavehus, eller et hyggeligt sommerhus, hvor du - muligvis - ikke lige har en opvaskemaskine stående, kan du med fordel have dette fine opvaskestativ stående, også uden nødvendigvis at pakke det sammen igen, da det har et fint look, til køkkenet.

Bakken, som du ser på billedet og som selve stativet det står på medfølger opvaskestativet.

Specifikationer:
Længde: 42 cm
Højde: 15 cm
Dybde: 25 cm

Produktoplysninger

Materiale
Aluminium
Farve
Hvid
Sølv

Bedømmelse Anmeldelser (0)