CAPSULE koldbryg karafel fra KINTO i hvid
CAPSULE koldbryg karafel fra KINTO i hvid
CAPSULE koldbryg karafel fra KINTO i hvid
CAPSULE koldbryg karafel fra KINTO i hvid

CAPSULE koldbryg karaffel, hvid

Kinto
30-62-05

Fantastisk karaffel til koldbrygget te- og kaffe. Nem at bruge og nem at rengøre - og så får du den allerbedste kolde kaffe og te

På lager
297,00 kr. Inkl. moms

Lynhurtig levering Lynhurtig levering

Bestil inden 4 timer og 58 minutter, så sender vi idag

365 dages returret og gratis ombytning 365 dages returret og gratis ombytning

Du kan til enhver tid fortryde dit køb - og ombytning af varer klarer vi helt uden beregning

Sikker betaling Sikker betaling

Vi benytter certificeret betalingssystem, og trækker først pengene ved afsendelse af din ordre.

Beskrivelse

Helt fantastisk karaffel til at koldbrygge kaffe i! Kinto har arbejdet hårdt på at lave den helt perfekt koldbrygningskande, så du får den allerbedste koldbryggede kaffe.

Denne karaffel er lavet i varmebestandigt glas og du kan brygge både te og kaffe i den. Den er virkelig nem at rengøre, da den kan gå i opvaskemaskinen.
Der kan være 1 liter væske i flasken. 

Sådan laver du koldbrygget kaffe

Til en kande koldbrygget kaffe, skal du bruge groftkværnede kaffebønner. Fyld filteret i karaflen op med en passende mængde, der passer til den styrke du ønsker. Hvis du ikke har prøvet at brygge kold kaffe før, anbefaler vi at du starter med at brygge ud fra målestoksforholdet 1:4. Dvs 1 del kværnet kaffe til 4 dele vand.

Hæld kaffebønnerne op i filteret i karaflen og sæt filteret fast. Herefter fylder du karaflen med koldt vand og skruer låget på.

Nu skal kaffen trække i køleskabet i min. 12 timer. Derfor er det en god idé at sætte kaffen over om aftenen, så har du kold kaffe næste dag.

Koldbrygget kaffe er fantastisk at drikke som det er eller når du skal lave iskaffe. Den er knap så bitter, som hvis du brygger kaffen varm og køler den ned. Men du får stadig koffeinen og den gode smag med fra bønnerne.

Du kan bruge alle slags kaffebønner til koldbrygget kaffe, men du får klart det bedste resultat med en bønne af høj kvalitet, som du selv kværner.

Sådan laver du koldbrygget te

Du brygger koldbrygget te næsten på sammen måde som med kaffen.

Fyld filteret med din yndlingste. Du skal bruge 1,5 gange så meget te, som du normalt vil bruge til en kande. Er du i tvivl, så start med 2-3 spiseskefulde.

Sæt filteret fast i karaflen, og hæld koldt vand over teen. Lad karaflen stå på køkkenbordet i 1/2 - 1 time, og sæt den herefter i kølekabet. Lad nu teen trække i min. 8 timer, f.eks. natten over.

Du kan sagtens bruge tebladene igen en gang mere, så skal du blot lade teen trække i dobbelt så lang tid.

Al slags te kan bruges til koldbrygget te, men det anbefales at bruge en af de mere søde varianter hvis du gerne vil slukke tørsten i iste på en varm sommerdag.

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)