Guld julekalender i perfekt dele-størrelse fra Wally and Whiz

Guld julekalender - Sharing Size

Wally and Whiz
43-43-99

Den populære Wally and Whiz julekalender i dele-venlig størrelse! Der er dobbelt op i hver skuffe, så du kan forkæle dig selv og resten af hjemmet med de skønne gourmet vingummier. Her får du 12 velkendte smage - samt 12 unikke jule varianter!

Forudbestil NU, så du er helt sikker på at årets julekalender er i hus.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og de andre hjemme hos dig, med denne populære julekalender i en dele-venlig størrelse.
I julekalenderen finder du 24 skuffer, og i hver skuffe er der hele 2 poser lækker gourmet vingummi. Perfekt til at dele derhjemme og sprede hygge gennem hele december måned.
Du vil både stifte bekendtskab med de velkendte smags-klassikere fra Wally and Whiz - men i år er der også lavet 12 helt særlige jule varianter du kun kan smage i Wallys julegodter. Og i skuffe nr 24 gemmer der sig desuden en vanvittig lækker overraskelse!

Alle vingummierne er veganske og du får masser af smag i hver enkel vingummi. Vingummierne er lavet af de bedste råvarer og er uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. Kort sagt, dette er en julekalender hvor alle kan være med.

Julekalenderen er en fold ud julekalender, som her kommer i en flot guld farve og har 24 skuffer. En rigtig flot designet julekalender, som pynter flot og alle kan holde ud af se på. Du kan efterfølgende gemme den flotte kasse og genbruge til næste år.

Julekalenderen er også lavet med blindtekst på, så alle tal også kan læses af blinde og svagtseende.

Og kommer du til at spise af de skønne vingummier inden d. 1/12, så finder du her en refill æske med 24 poser, så er den nem lige at genopfylde - og ingen lægger dermed mærke til, at der har været spist nogle.

Indhold: 550 gram vingummi

Produktoplysninger

Vægt
550 gram
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Farve
Guld

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)