Kæmpe julekalender fra Wally and Whiz - 24 hele æsker vingummi i smuk indpakning

Kæmpe julekalender, Wally and Whiz

Wally and Whiz
43-43-100

Kæmpe luksus julekalender med masser af vingummi fra Wally And Whiz. Du får hele 24 æsker vegansk vingummi, så du kan nemt dele denne fantastiske julekalender. En flot og lækker julekalender, som du ikke bliver skuffet over. Perfekt at dele med kollegaerne eller til den helt store familie.

1.302,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og familien, en du holder af eller hele kontoret, med denne kæmpe store og rigtig populære julekalender fra Wally and Whiz.
I julekalenderen finder du 24 skuffer, og i hver skuffe gemmer der sig en hel æske af de populære gourmet vingummier. Der er mange forskellige varianter i kalenderen, så du får virkelig prøvet hele det populære repertoire fra Wally and Whiz - inkl de nye skønne julesmage, der kun fås denne jul!

Alle vingummierne er veganske og du får masser af smag i hver enkel vingummi. Vingummierne er lavet af de bedste råvarer og er uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. 

Julekalenderen er en fold ud julekalender, som her kommer i en flot varm grå farve, og har 24 skuffer. En rigtig flot designet julekalender, som pynter flot og alle kan holde ud af se på. Du kan efterfølgende gemme den flotte kasse og genbruge til næste år.

Og kommer du til at spise af de skønne vingummier inden den første søndag i advent, så finder du her alle vores æsker fra Wally And Whiz, så kan du skynde dig at købe en ny, så ingen opdager at der er blevet taget af den.

I hver æske er der 140 gram veganske vingummier, så du nemt kan dele med din omgangskreds.

Julekalenderen er også lavet med blindtekst på, så alle tal også kan læses af blinde og svagtseende. 

Indhold: 3360 gram vingummi

OBS. Vil du gerne være sikker på at få fingre i julekalenderen i år, så anbefaler vi at bestille så hurtigt som muligt. Kalenderen laves kun i et begrænset antal, og sidste år måtte vi melde udsolgt meget hurtigt.
Vi afsender kalenderen så snart vi får den hjem. Forventet levering er omkring 1/11-2021. Vi trækker naturligvis først pengene for din julekalender, når vi afsender den.

Produktoplysninger

Vægt
3360 gram
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Farve
Grå

Bedømmelse Anmeldelser (0)