Wally and Whiz Adventskalender 2021 - 4 æsker lækker vingummi med julesmag

Adventskalender 2021

Wally and Whiz
43-43-102

En lækker adventskalender med veganske vingummier til hele familien. Hver søndag i advent får du en lækker æske vingummier fra Wally And Whiz. En perfekt dele adventskalender. Læs mere om kalenderen længere nede på siden.

OBS. Adventskalenderen kommer i begrænset antal - Så forudbestil den nu.

Beskrivelse

Med denne adventskalender fra Wally and Whiz, er der plads til masser af lækkert hygge.
I adventskalenderen finder du 4 æsker, med de populære og meget smagsfulde gourmet vingummier fra Wally And Whiz. Du finder fire forskellige varianter - en æske til hver advents-søndag. 

Alle vingummierne er veganske og du får masser af smag i hver enkel vingummi. Vingummierne er lavet af de bedste råvarer og er uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. 

Adventskalenderen kommer i en fin highcube guld-æske med de fire varianter, og på siden finder du tallene 1-4. Den har samme fine guldfarve, som julekalenderen.

De nye julevarianter af vingummierne, hedder: 

  • Blodappelsin med Mandarin
  • Kirsebær med Sur Kirsebær
  • Lime med Vanilje
  • Lakrids med Salmiak

Og kommer du til at spise af de skønne vingummier inden den første søndag i advent, så finder du her alle vores æsker fra Wally And Whiz, så kan du skynde dig at købe en ny, så ingen opdager at der er blevet taget af den.

I hver æske er der 140 gram veganske vingummier, så du nemt kan dele med hele familien, eller gemme lidt så du har til næste søndag i advent.

Indhold: 
560 gram vingummi

OBS. Vil du gerne være sikker på at få fingre i adventskalenderen i år, så anbefaler vi at bestille så hurtigt som muligt. Kalenderen laves kun i et begrænset antal, og sidste år måtte vi melde udsolgt meget hurtigt.
Vi afsender kalenderen så snart vi får den hjem. Forventet levering er omkring 15/10-2021. Vi trækker naturligvis først pengene for din julekalender, når vi afsender den.

Skal du se hele vores udvalg af advent- og julekalendere? Det finder du lige her

Produktoplysninger

Vægt
560 gram
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Farve
Guld

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)