Badebørste i bambus og naturhår fra Chic Antique
Badebørste i bambus på bord
Bambus badebørste fra Chic Antique på badeværelse
Badebørste i bambus og naturhår fra Chic Antique
Badebørste i bambus på bord
Bambus badebørste fra Chic Antique på badeværelse

Badebørste i Bambus

Chic Antique
138-140-04

Smuk badebørste fra Chic Antique.
Denne skønne badebørste er lavet af bambus og naturhår. Naturhårene på børsten er med til, at stimulere blodcirkulationen i hele din krop. 

Beskrivelse

Denne dekorative badebørste fra Chic Antique er skøn at bruge i badet. Børsten kan med sit håndtag, gøre det muligt at vaske steder på kroppen, der ellers kan være lidt besværlige at nå. Ved at bruge en børste til at vaske sig, vil kroppen få øget blodcirkulationen, og give din hud en fornyet glød.

Badebørsten er lavet af bambus og naturhår og har en lille hank i bomuld, så børsten dekorativt kan hænges op. Brug badebørsten over hele kroppen, og du vil fornemme at blodforsyningen til kroppens celler øges mildt, og netop dette er med til at give din hud fornyet glød, og regenerere hudens celler. 

Udover børstens gode, behagelige egenskaber, er badebørsten yderst dekorativ, og giver den skønne følelse af en spa-oplevelse. Badebørsten kan hænge sammen med andet fint badeværelses tilbehør, i kombination med et par lækre håndklæder, og dit badeværelse vil emme af wellness og luksus.

Badebørsten måler: H4/L28/B7

Produktoplysninger

Materiale
Bambus
Farve
Natur
Længde
28 cm

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)