Kurve

Her finder du alt i kurve til opbevaring i dit hjem. Du finder både traditionel design, men også helt nytænkende kurveløsninger, så du kan opbevare dine ting i kurve på bedste vis.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Kurve og flet til hjemmet – vi har samlet en stor oversigt over de bedste

Der er mange måder at indrette et hjem, og i løbet af de sidste år er flet kurve blevet mere og mere populære – og ikke uden grund! Det er en flot, hyggelig og næsten nostalgisk måde at få mere opbevaring, og en god måde at udstille ting, der ellers normalt ikke bliver udstillet.

Vi har samlet en stor oversigt over de flotteste kurve fra de bedste forhandlere, så du kan finde de helt rette til dit hjem.

Hvis du vil lære om, hvordan du kan bruge fletkurve i din indretning, skal du læse med her.

Kurve til opbevaring

Hvad der selvfølgelig er bedst kendt, er kurve til opbevaring. Der kan være tale om plastikkurve eller flet kurve, men uanset hvad er det en hurtig og nem måde at få styr på noget af rodet.

Uanset om der bliver talt om børneværelset, kontoret, stuen eller soveværelset, er kurve en god måde at organisere det, der ellers ikke kan organiseres. I en rumdeler er det nemt at sætte kurvene ind, og pludselig ser alting lidt mere ryddeligt ud.

Du kan bruge kurve til opbevaring og organisering, ved at opdele dem i forskellige kategorier. Én kan for eksempel være til opbevaring af dukker, mens en anden er til at samle al LEGOet i.
Det er nemt at lave sit eget system, og du kan bruge det i alle hjemmets rum. Så er det meget nemmere at rydde op.

Et rustikt og nostalgisk udtryk

Mange mennesker er begyndt at bruge rustikke flet kurve til at opbevare ekstra tæpper i stuen. Det er en god måde at have dem fremme, uden at de ligger og roder i høje bunker, og på den måde giver de også et dekorativt pift til hjemmet.

En flot kurv kan give en rustikt udtryk, især hvis den er håndlavet eller lavet af naturmaterialer som træ eller strå. Der kommer en næsten bondsk fremtoning, som for mange har visse nostalgiske kvaliteter, og ofte associeres med gamle film og den danske guldalder.

Du kan også lave flotte dekorationer ud af flettede kurve. Dæk selve kurvens inderside med plastik eller andet ikke-organisk materiale, og brug den så som frugtskål eller til opbevaring af grøntsager. Plastikken sørger for, at kurven ikke rådner, hvis de nederste frugter gør, men kan ikke ses udefra.

Mange designmuligheder

En kurv er ikke én bestemt ting, og der findes mange forskellige designmuligheder og stilarter, du kan vælge imellem. Uanset om du leder efter noget simpelt og neutralt til klædeskabet, noget sjovt og farverigt til børneværelset, eller noget, der passer ind i indretningen i stuen, skal du nok kunne finde det.

Det bedste, du kan gøre, når du leder efter en ny kurv, er at have en farvesamling med. På den måde kan du bedst finde én, der virkelig passer ind i dit hjem, og du undgår dumme købsfejl, du hurtigt vil blive træt af.

Find en kurv, der er praktisk og funktionel for dig, men også har den plads, du har brug for, og et design, du kan lide at se på. Du kan søge enten på nettet eller i fysiske butikker for nogle gode og varierede valgmuligheder.