'Deko Ball' Julekugler i papir, assorterede mørke og brunlige farver - Broste Copenhagen

Julekugler - Brun / Sølv / Mørkegrøn, 6stk.

Broste Copenhagen
52-133-21

6 smukke julekugler i papir fra Broste Copenhagen. Det fine julepynt er lavet i smukke foldede papirornamenter, og giver et elegant og anderledes udtryk til jul. Julepynten kommer i forskellige assorterede farver og passer flot sammen med mange andre farver julepynt.

Beskrivelse

Disse 6 flotte og meget populære stykker julepynt fra Broste Copenhagen, er perfekte at pryde dit hjem med til jul. 'Deko Ball' Julepynt, er flotte kugler af papirornamenter / dekorationsvedhæng til jul, som er foldet smukt. 

Alle 6 kugler har en fin snor i sig, så de pænt kan hænges på juletræet eller, hvor du synes de passer ind i hjemmet. Nogle anderledes og elegante dekorationskugler, som pryder langt de fleste hjem. Julekuglernes meget enkle design gør, at de også bruges til andre festligheder end jul, såsom konfirmationer og store begivenheder.

'Deko Ball' Julepynt, i assorterede smukke farver i brunlige, grålige og mørkegrønne nuancer, er skønne at kombinerer med andet pynt, julepynt og julekugler i andre farver, former og materialer.

Du kan også hænge julekuglerne i papir, på et par fine troldgrene, og skabe lidt julestemning uden et juletræ.

Du finder vores smukke udvalg af julepynt her.

Størrelse
Diamater: 5 cm
Højde: 6 cm

Antal: 6 stk.
Serie: Christmas Mix
Farve: Assorterede farver, Thyme/Indian Tan/Silver

Produktoplysninger

Materiale
Papir

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)