Broste Copenhagen træer med sølvglitter 'natural brown' 3 stk.

Træer med glitter - Natural Brown - 3 stk.

Broste Copenhagen
52-133-29

Smukt julepynt til bordet, fra Brost Copenhagen. Det fine julepynt er lavet i smukke foldede papirornamenter, og giver et elegant og anerledes udtryk til jul. Julepynten har fået den smukke brune farve 'natural brown', og der er tilføjet sølvglitter, på kanterne af alle 3 træer. Pynten passer flot sammen med mange andre farver julepynt.

Beskrivelse

Disse 3 flotte og meget populære stykker julepynt fra Broste Copenhagen, er perfekte at pryde dit hjem med til jul. 'Christmas Mix' Julepynt, natural brown med glitter er flotte lysebrune juletræer i papir, som virkelig tager sig smukt ud, som bordpynt, til alle de kommende julefrokoster. Pynten er foldet på 3 smukke måder, og størrelser. Hvert stykke har fået sin geometriske form ud fra en speciel foldeteknik og silhuet.

Alle tre træer står fint på bordet, og de er i forskellige højder. Du kan altså selv styre, om de skal stå sammen, eller hver for sig. Træerne har et enkelt, og stilrent design over sig. Denne fine julepynt har også fået en tynd streg sølv glimmer, på kanterne af pynten.

'Christmas Mix' Julepynt, natural brown m. glitter er smukke at kombinerer med andet pynt, julepynt og julekugler i andre farver, former og materialer.

Du finder vores smukke udvalg af julepynt her.

Størrelse
Diamater: 54 cm
Højde: 66 cm

Antal: 3 stk.
Serie: Christmas Mix
Farve: Natural Brown m. glitter

Produktoplysninger

Materiale
Papir
Farve
Brun

Bedømmelse Anmeldelser (0)