Færdig indpakket julekalender med 24 pakker fyldt med lækkerier

NORU's Julekalender

NORU
10-50-67

Vil du slippe for besværet med at finde på gaver til julekalenderen - og selv blive overrasket? Så er julekalenderen med 24 indpakkede gaver lige noget for dig. Du får en julekalender med nøje udvalgte kvalitets delikatesser og julegodter, pakket i 24 fine gaver.

Forudbestil den nu.

Forventet afsendelse 19/11-21
1.400,00 kr. Inkl. moms

5 stjernet kundeservice 5-stjernet kundeservice

Du kan ringe til os alle hverdage mellem 9 og 16 - eller fange os på chatten helt frem til kl 22!

365 dages returret og gratis ombytning 365 dages returret og gratis ombytning

Du kan til enhver tid fortryde dit køb - og ombytning af varer klarer vi helt uden beregning

Sikker betaling Sikker betaling

Vi benytter certificeret betalingssystem, og trækker først pengene ved afsendelse af din ordre.

Beskrivelse

Undgå julestress, og få en julekalender med 24 lækre gaver. En perfekte løsning til dig der gerne vil have en lækker julekalender til en du har nær, til dig selv eller som en juleoverraskelse til kontoret, uden at skulle bruge en masse tid på at købe 24 forskellige pakker og pakke dem ind selv. Du får en julekalender fyldt med julegodter og andre nøje udvalgte kvalitets delikatesser, som alle er pakket fint ind.

Det kan være en stor udfordring at finde 24 forskellige julekalendergaver, til en der står dig nær. Derfor har vi sammensat en julekalender med 24 lækre og velsmagende kvalitets gaver, og sørget for at pakke den fint ind. Det eneste du skal gøre er at give julekalenderen til den heldige modtager.

Gaverne indeholder alle noget forskelligt fra vores sortiment. Det kan være te eller kaffe, en lækker chokolade, pulver til varm kakao, julegodter eller noget helt femte. Der er IKKE alkohol i pakkerne, dog kan der snige sig en enkelt gløgg ekstrakt ind ❤️

Med denne julekalender undgår du julestress og får en overraskelse hver dag i december. Det eneste du skal gøre er at åbne kassen den kommer i - Resten har vi sørget for.

Vi har kun en begrænset mængde, så vent ikke for længe med at forudbestille.

Forventet afsendelse er omkring 19/11-2021. Vi trækker naturligvis først pengene for din julekalender, når vi afsender den.

Produktoplysninger

2021-10-19

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)