Te og kaffe specialisten - Chokoladesirup

Sirup m. Chokolade

TE Specialisten
92-41-07

Denne sirup er med chokolade, og den er virkelig skøn, at bruge til din kaffe, din morgenmad, eller dine hjemmelavede desserter, som en lækker smagsforstærker. Især til iskaffe, er denne sirup genial.
Brug den også med fordel i drinks!

Beskrivelse

Chokoladesiruppen fra Te & Kaffe Specialisten er virkelig en lækker sirup. Brug den som en lækker smag, til din kaffe og dermed tilføje lidt ekstra lækker smag, til din morgen- eller eftermidagskaffe. Du kan med fordel bruge siruppen i stedet for sukker i kaffen. Dermed får du en skøn smag af chokolade.

Du kan også sagtens bruge en teskefuld til din morgenmad. Brug det f.eks. på din yoghurt eller skyr, sammen med din mysli, for at give lidt ekstra lækker smag hertil. På desserter og kager, kan du også sagtens bruge denne virkelig lækre sirup, og give en god smag af chokolade. Til pandekager, eller vafler med is, går denne sirup virkelig godt til!
Hvis du også er glad for milkshakes, så er denne sirup virkelig god, til at få lavet nogle skønne smage med. Du kan nemt lave en Chocolate N' Cookie shake, ved at bruge 4 cl, chokoladesirup, 1 (eller 2 - hvis der lige skal være lidt ekstra lækkert i) cookies, 1 skefuld vaniljeis og 16 cl mælk.

Derudover, er siruppen også virkelig god at bruge i drinks!

Der er ikke tilsat E-numre eller kunstig farve i sirupperne fra Te & Kaffe Specialisten. Dermed adskiller sirupperne sig fra mange andre. Der er tilsat glukosesirup til sukkeret under produktionen. Glukosesirup er med til at sikre, at den skønne sirup ikke krystalliserer.

Indhold: 250 ml
Holdbarhed: Siruppen har en holdbarhed på ca. 14 dage efter åbning, ved en opbevaring på max 5 grader.

Ingredienser:
Sukker (EU), vand, glukosesirup (EU), naturlig aroma

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1207 kJ / 284 kcal
Fedt: 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 71 g
- Heraf sukkerarter: 53 g
Protein: 0 g
Salt: 0,01 g

Produktoplysninger

Smag
Chokolade
Indhold
250 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)