BLOMUS Nomad champagnskål / coupe i krystal
Skønne champagneskåle / coupes i krystal. Fuum, det smukke brand BLOMUS. Nomad.
BLOMUS Nomad champagnskål / coupe i krystal
Skønne champagneskåle / coupes i krystal. Fuum, det smukke brand BLOMUS. Nomad.

FUUM champagneskål, Nomad

BLOMUS
140-104-05

Smukke krystalglas fra brandet BLOMUS. Denne fine champagneskål er gennemfarvet, og krystallet har fået den enormt flotte sandfarve, som hedder Nomad.

Champagneglasset er til dig, som virkelig vil gå højt op i kvalitet i dit barskab. Du kan også sagtens bruge denne champagne coupe til drinks, såsom Cosmopolitan. Så har du lige en velkomstdrink, som kan se utrolig flot ud, til når gæsterne kommer på besøg.

382,00 kr.

Beskrivelse

BLOMUS har sørget for, at du får nogle skønne champagneskåle, til dit barskab og din servering. Disse fine champagne coupes er lavet i krystal, og de kommer virkelig til, at pynte så flot på din bordanretning. Så står du og skal have en hyggelig aften med vennerne, så kan du med fordel bruge disse glas. Så har I nogle flotte champagneglas, som I kan drikke af. Brug dem også med fordel til små fine drinks f.eks. cosmopolitans, eller som et martiniglas, skulle man ikke lige have de skrå i skabet.

Det smukke krystalglas fra BLOMUS er lavet i ét helt stykke. Der er altså ingen samlinger, mellem stilken på glasset, og koppen. Dette gør, at glasset kan holde til mere og er langt stærkere. Champagne couperne kan godt tåle opvaskemaskine, da krystallet også er gennemfarvet, så det mister altså ikke farven, når det kommer i maskinen.
Glasset er lavet i Italien og er bly- og cadmium frit. Derudover, har belægningen på glasset gjort ridsefrit.

Antal/indhold: Du får en pakke med 4 stk. krystal champagneskåle i den flotte sandfarve, Nomad.

Krystalglasset kan indeholde 300 ml væske - eller drink. 😉
Det har en diameter på 10,5 cm og en højde på 14 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Krystal
Opvaskemaskine
Ja
Indhold
300 ml
Farve
Sand
Diameter
10,5 cm
Højde
14 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)